Biķernieku pamatskolas energoefektivitātes paaugstināšanas darbi var izmaksāt teju 135 tūkst. eiro

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Kā portāla Gorod.lv lasītājiem ir zināms, divas Daugavpils novada mācību ietādes – Špoģu mākslas un mūzikas skola, kā arī Biķernieku pamatskola saņēma Klimatu pārmaiņu finanšu instrumenta (KPFI) atbalstu, kā rezultātā tajās notiks ēku energoefektivitātes paaugstināšanas darbi.

Steidzamies paziņot, ka atklātā konkursa rezultāti nepieciešamo darbu veikšanai Biķernieku pamatskolā jau ir parādījušies Daugavpils novada municipālajā portālā.

Tādējādi saskaņā ar Daugavpils novada domes Iepirkumu komisijas protokolu kopumā uz darbu veikšanu Biķernieku pamatskolā pretendēja 10 uzņēmumi: SIA „Jūmas”, SIA „Borg”, SIA „Belmast Būve”, SIA „Vanpro”, PS „Viors Lv”, SIA „Largon”, SIA „Rere 04”, SIA „Builder Industry”, SIA „Būvdarbi” un SIA „Ars Group”.

Tomēr labāko mazākās līgumcenas piedāvājumu izteica uzņēmums „Vampro”, kurš ir gatavs veikt darbus par summu 134 391,14 eiro (bez PVN).
Atzīmēsim, ka šis uzņēmums ne pirmo reizi kļūst par Daugavpils novada domes konkursa uzvarētāju. Tā, šī uzņēmuma darbinieki veic darbus Vaboles vidusskolā un jau ir realizējuši labiekārtošanas darbus ap Naujenes novadpētniecības muzeju.

Atgriežoties pie konkursa rezultātiem, jāatzīmē, ka saskaņā ar līgumu konkursa uzvarētājam jāizpilda nolikumā norādītais darba apjoms līdz 2014. gada 13. jūnijam.


Написать комментарий