S.Ķikuste: Ceram arī turpmāk strādāt tā, lai attaisnotu titulu „Gada slimnīca”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Nesen tika pasniegtas „Gada balvas medicīnā 2013”. Gada slimnīcas titulu ieguva Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca. Slimnīcas vadītāja Sarmīte Ķikuste tikās ar žurnālistiem un dalījās emocijās.

Viņa pastāstīja, ka pērn slimnīca bija saņēmusi balvu par kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu. Savukārt šogad ceturto gadu pēc kārtas Latvijā norisinājās sabiedrības balsojums “Gada balva medicīnā” dažādās nominācijās, iedzīvotājiem bija iespēja balsot internetā, balsošanas rezultātus apkopoja īpaša komisija, kurā darbojās dažādu medicīnisko organizāciju un biedrību pārstāvji.

„Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca šo balvu saņēma, pateicoties visa kolektīva saliedētībai, tam, ka strādājam, lai apmierinātu klientu. Tas ir pats galvenais. Vēlos pateikt paldies kolektīvam, pateicos par katra mūsu darbinieka ieguldījumu, kas ļāva mums saņemt šo balvu. Tāpat vēlos pateikties Daugavpils pilsētas domei. Divu gadu laikā tika apspriests jautājums par gājēju pārejas ierīkošanu pie slimnīcas, tagad šis jautājums ir atrisināts.

Ceram arī turpmāk strādāt tā, lai attaisnotu šo nozīmīgu titulu”, atzīmēja S.Ķikuste.

Daugavpils psihoneiroloģiskajā slimnīcā ārstējas 4 tūkst. cilvēku gadā, notiek aptuveni 19 000 ambulatorisko apmeklējumu.


Написать комментарий