Džonijs Deps uz kāzām ar jauno aktrisi ielūdza savu bijušo sievu

foto: bestin.ua
foto: bestin.ua

50 gadus vecais Džonijs Deps un viņa jaunā izredzētā Embera Herda gatavojas kāzām, kurras notiks uz aktiera salas Bahamu arhipelāgā. Pāris izsūta viesiem ielūgumu kartiņas un par vienu no pirmajām, kura saņēma ielūgumu uz svinībām, kļuva bijusī līgavaiņa civilsieva un viņa bērnu māte Vanesa Paradi.

Attiecības starp bijušajiem dzīvesbiedriem daudziem izskatās nesaprotamas. Deps izšķīrās ar Paradi pēc 14 gadu kopdzīves jaunās aktrises Herdas dēļ. Bet dāmas uztur diezgan tuvas attiecības. Džonija līgava ir Francijas dziedātājas cienītāja, atsaucas par viņu ar lielu cieņu, – žurnālistiem pastāstīja avots no slavenību apkaimes. Bijusī Holivudas zvaigznes civilsieva pēc informatora vārdiem ar viņa jauno pasiju satiek labi, – vēsta eurosmi.ru.

Īpaši Vanesu uzpirka tas, ka Embera ātri atrada kopēju valodu ar Depa un Paradi bērniem – 14 gadus veco Lili Rouzu Melodi un 11 gadus veco Džeku. Aktiera izredzētā ar bērniem staigā pa veikaliem, viņi kopā atpūšas un nejūt neērtības.

Baumas par Depa un Herdas kāzām parādījās janvāra vidū, kad paparaci pamanīja uz jaunietes pirksta saderināšanās gredzenu. Pēc dažām dienām aktiera pārstāvis apstiprināja ziņu par saderināšanos. Tad Vanesa Paradi nosauca bijušā vīra lēmumu precēties par vidējā vecuma krīzi.


Написать комментарий