Daiļslidotājs Aleksejs Jagudins pastāstīja par Pļuščenko un Rudkovskas ģimenes draudiem

foto: alexei-yags.narod.ru
foto: alexei-yags.narod.ru

Bijušais daiļslidotājs Aleksejs Jagudins, 2002. gada Olimpiādes čempions komerntēja Jevgeņija Pļuščenko atteikšanos no piedalīšanās šajā Olimpiādē. Jagudins pauda šaubas par divkārtējā olimpiskā čempiona traumas nopietnību, pēc kā viņš saņēma draudus no Krievijas olimpiskās izlases cerības apkaimes.

Atgādināsim, ka Jevgeņijs Pļuščenko pirms uzstāšanās vīriešu individuālajās sacensībās Sočos izstājās no sacensībām, atsaucoties uz muguras traumu. Tāpat viņš oficiāli paziņoja par sporta karjeras beigām. Turklāt žurnālisti atzīmēja, ka pavasarī Pļušcenko plāno viesizrādes pa krieviju šova turnejas ietvaros, – vēsta eurosmi.ru.

Aleksejs jagudins kā bijušais sportists pauda šaubas, ka Pļuščenko trauma ir tik nopietna, ka lika viņam atteikties no individuālajām sacensībām. Turklāt čempions atspēkoja Pļuščenko paskaidrojumus par to, ka daiļslidotāju Maksimu Kovtunu, iespējamo aizstājēju nevarēja atrast pēc komandu sacensībām. Pēc Jagudina komentāriem viņam draudēja pa telefonu.

„Jau esmu saņēmis telefona zvanu, tai skaitā runāju ar Janu (Rudkovsku), – uzrakstīja Jagudins Twitter. – Tika draudēts arī manai ģimenei”. Bijušais daiļslidotājs piebilda, ka Kovtunam bija iespēja kļūt par čempionu, bet viņam to neļāva. 


Написать комментарий