Angliete ataudzēja bārdu un lepojas ar to

foto: kinkong.ru
foto: kinkong.ru

Pēc apsmiekla gadiem pārmērīga apmatojuma uz ķermeņa dēļ 23 gadus vecā Lielbritānijas iedzīvotāja Harnaama Kaura pārstāja uz tiem reaģēt un sāka sevi mīlēt tādu, kādu viņu ir radījusi daba, ziņo newsbang.net

Tagad sieviete ir pārliecināta, ka kuplā bārda, kuru varētu apskaust daudzi vīrieši, piešķir viņai sievišķību, raksta utro.ru., atsaucoties uz Daily Mail.
Mati uz Kauras ķermeņa sāk augt jau bērnībā, no 11 gadu vecuma viņa kļuva par klasesbiedru apsmieklu objektu. Par tā iemeslu kļuva slimība, kura pazīstama kā Šteina–Līventāla sindroms (olnīcu policistoze). Viens no tās simptomiem ir androgēnu (vīriešu hormonu) līmeņa paaugstināšanās asinīs, kas izsauc pārmērīgu matu augšanu.

Kaura cīnījās ar tiem ar visu iespējamo paņēmienu palīdzību – nepalīdzēja ne epilācija divas reizes nedēļā, ne skūšana, ne balināšana. „Ja man nācās ar kādu sarunāties, es ar roku aizvēru apakšējo sejas daļu. Bet, lai noslēptu apmatojumu uz rokām un krūtīm, es valkāju masveidīgu apģērbu”, – atceras sieviete.

Viss mainījās pēc tam, kad sieviete nolēma kļūt par sikhisma piekritēju. Reliģijas kanoni aizliedz tikt vaļā no ķermeņa apmatojuma. „Es jūtos sievišķīgāka un seksuālāka un domāju, ka tā izskatos. Es iemācījos sevi mīlēt tādu, kāda es esmu. Nekas to nemainīs”, – sacīja Kaura.

Strap citu, ne tikai ģenētiskas izmaiņas var padarīt par ūsu un bārdas īpašniecēm. Riska zonā atrodas arī tās daiļā dzimuma pārstāves, kuras neiedomājas savu dzīvi bez kūkām un konfektēm. Pēc endokrinologa Rinas Dēvidsones vārdiem tās satur lielu cukura un rafinētu ogļhidrātu daudzumu.


Написать комментарий