Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs: Lēmums par sadarbību ar Daugavpili un Daugavpils novadu veselības aizsardzības jomā tiks pieņemts nākamnedēļ

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, Daugavpils pilsētas dome ir ierosinājusi Daugavpils novada domei un Ilūkstes novada domei parakstīt līgumu par sadarbību veselības aizsardzības jomā un izveidot īpašu Veselības komisiju.

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka 13.februārī Daugavpils novada domes deputāti pieņēma gala lēmumu par sadarbību ar Ilūkstes novada domi un Daugavpils pilsētas domi, neveidojot atsevišķu komisiju.

Sakarā ar to, ka līgums nevar tikt slēgts bez triju pušu piekrišanas, vērsāmies pie Ilūkstes novada domes priekšsēdētāja Stefana Rāznas, lai noskaidrotu, kāds lēmums tika pieņemts šajā jautājumā.

Mums paziņoja, ka Ilūkstes novada domes deputāti gala lēmumu šajā jautājumā pieņems nākamnedēļ, 27.februārī.

Pēc S.Rāznas vārdiem, Ilūkstes novada pašvaldība esot precizējusi dažas juridiskas nianses un sagatavojusi lēmuma projektu, kurā norādīts, ka novada dome esot gatava sadarboties ar Daugavpils pilsētas un novada pašvaldībām, bet atsevišķas Veselības komisijas izveidošanu neuzskata par nepieciešamu.

„Mūsu novadā darbojas Sociālo jautājumu komiteja, Izglītības un kultūras jautājumu komiteja, veselības aizsardzības jautājumus risina SIA „Veselības centra Ilūkste” komisija, tādēļ papildus komisijas izveidošana nav nepieciešama”, paziņoja Ilūkstes novada domes priekšsēdētājs.


Написать комментарий