Daugavpilietis gatavs mītiņā pie pilsētas Domes pieprasīt solīto siltumenerģijas tarifa samazināšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otrdien, 18.februārī, portāla Gorod.lv redakcijā griezās daugavpilietis Vjačeslavs Baranovskis, kurš paziņoja, ka nākamceturtdien plāno organizēt mītiņu pie pilsētas Domes ēkas.

„Esmu balsojis par pašreizējo Daugavpils pilsētas domes sasaukumu, jo noticēju solījumiem par siltumenerģijas tarifa samazināšanu par 50%, taču nekas nav mainījies.

Tādēļ ceturtdien, 27.februārī, pie pilsētas Domes notiks mītiņš, kurā laikā pieprasīsim siltumenerģijas tarifa samazināšanu. Tiek plānots, ka mītiņš notiks no plkst.15:00 līdz 17:00 un tajā piedalīsies 20-30 cilvēki. Šī diena nav izvēlēta nejauši, jo ceturtdienās Domē parasti notiek sēdes.

Esmu sagatavojis paziņojumu par mītiņa rīkošanu un rīt iešu uz pilsētas pašvaldību pēc atbildes. Ceru, ka mums atļaus rīkot mītiņu. Esmu iesniedzis visu nepieciešamo, pat norādījis, kurā vietā mēs plānojam atrasties.

Neesam kādas organizācijas pārstāvji, esam parasti pilsētnieki, kurus piekrāpa. Deputāts Carevs, kurš piedalījās vēlēšanās, solīja ievērojamu siltumenerģijas tarifa samazināšanu, bet tas līdz šim laikam nav noticis un apkures rēķini vienkārši šokē”, paziņoja pilsētnieks.

V.Baranovskis apsolīja ierasties pie mums rīt pēc tikšanās ar pilsētas Domes izpilddirektora vietnieci Ināru Artekovu, lai pastāstītu par saņemto atbildi.


Написать комментарий