Portāla Gorod.lv konkursa uzvarētāji dalījās iespaidos par balvā saņemto ceļojumu

foto no privāta arhīva
foto no privāta arhīva

Mūsu pastāvīgi lasītāji atceras, ka pērnā gada nogalē Ziemassvētku priekšvakarā portāls Gorod.lv sadarbībā ar tūrisma formu „Prieks Tūre” organizēja konkursu „Man patīk ceļot”. Galvenā konkursa balva bija brauciens uz pasakainu pilsētu – Prāgu.

Konkursa noteikumi bija vienkārši: tā dalībniekam bija jāuzraksta, kāpēc viņš vēlas apmeklēt Čehijas galvaspilsētu Ziemassvētkos un jānosūta fotogrāfija no kāda iepriekšējā ceļojuma. Pēc tam portāla lasītāji balsoja par viņiem tuvāko stāstu. Par konkursa uzvarētājiem kļuva laulātais pāris – Vadims un Jeļena Kazačonoki, kuri 25.decembrī svinēja kopdzīves 26.gadadienu. Sīkāka informācija pieejama šeit.

Konkursa uzvarētāji turēja solījumu un apmeklēja mūsu portāla redakciju, lai dalītos iespaidos par ceļojumu.

„Pateicoties uzvarai konkursā „Man patīk ceļot”, mums bija iespēja doties neaizmirstamajā ziemas ceļojumā Prāga – Karlovi Vari – Drēzdene.

Prāgā Ziemassvētkos ir kā pasakā. Pēc ekskursijas pa vecpilsētu vakarā varējām patstāvīgi pastaigāt pa Prāgu. Visu vakaru mūs nepameta sajūta, ka esam nokļuvuši pasakā: Staromestskas laukuma vidū stāvēja liela, skaista egle, tai apkārt varēja iegādāties dažādus suvenīrus, rotaļlietas, laukumā bija daudz cilvēku, kuri runāja dažādās valodās, bet kurus vienoja priecīgs noskaņojums. Cilvēki baudīja karstu dzērienu un ceptus kastaņus. Vakara nobeigumā vizinājāmies pa Vltavas upi.

Karlovi Vari – unikāla pilsēta, kas slavena ar ārstnieciskajiem avotiem un apburošo arhitektūru, kurā jūtams dažādu stilu sajaukums un dažādu valstu ietekme.

Brauciena nobeigumā devāmies uz Drēzdeni. Kāds intelektuālis nesapņo par to, lai apmeklētu Drēzdenes gleznu galeriju? Sapņi piepildās!

Jāpiebilst, esam apmierināti arī ar autobusu, kurā ceļot pa Eiropu ir ļoti ērti, ar viesnīcām, kurās mūs sagaidīja viesmīlīgi, ar sirsnīgu un erudītu gidu.

Esam pateicīgi visiem portāla Gorod.lv lasītājiem, kuri balsoja par mums un pateicoties kuriem piedzīvojām īstu Ziemassvētku pasaku! Mīļš paldies jums!” pastāstīja Jeļena un Vadims.

Savukārt mūsu portālam bija patīkami iejusties burvja lomā un dāvāt mūsu lasītājiem neaizmirstamus brīžus.


Написать комментарий