Komitejas deputāti virza M.Jenbajeva kandidatūru apstiprināšanai Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes vadītāja amatā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

20.februārī Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēdē deputāti atbalstīja Mihaila Jenbajeva kandidatūras apstiprināšanu Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes vadītāja amatā.

Atgādināsim, ka saskaņā ar konkursa komisijas viedokli, Mihails Jenbajevs tika atzīts par labāko no pusotra desmita kandidātiem, kuri bija pieteikušies šim amatam. Tagad šo kandidatūru izskatīs pilsētas Domes deputāti sēdē, kas notiks pēc nedēļas.

M.Jenbajevam ir 37 gadi, viņš ir pabeidzis Ilūkstes vidusskolu, 1998.gadā absolvējis Daugavpils Universitātes sporta pedagoģijas nodaļu. No 1996. līdz 2002.gadam strādāja Daugavpils pašvaldības policijā, vēlāk – Saskaņas pamatskolā, no 2009.gada strādā Daugavpils pilsētas domes Izglītības pārvaldē un Bērnu un jauniešu sporta skolā. Pastāvīgi apmeklē dažādus kursus un paaugstina kvalifikāciju.

Atbildot uz deputātu jautājumiem, M.Jenbajevs atzīmēja, ka, ja tiks apstiprināts šajā amatā, sākumā iepazīsies ar personālu, funkcijām un sporta bāzēm. Deputāti potenciālajam Sporta pārvaldes vadītājam novēlēja strādāt tā, lai nākamajās Olimpiskajās spēlēs piedalītos arī sportisti no Daugavpils.


Написать комментарий