Pilsētas sanāksme par Daugavpils DzKSU darbu var notikt aprīļa sākumā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, Daugavpils DzKSU kopā ar domi strādā pie tā, lai stimulētu iedzīvotājus pārņemt savu māju pārvaldīšanas tiesības un patstāvīgi izvēlētos pakalpojumu veidu, kā arī izlemt, piemēram, tādu jautājumu kā gāzes piegāde.

Portāls Gorod.lv painteresējās, tieši kā DzKSU informēs iedzīvotājus par šīm iespējām, jo, kā jau tika ziņots, uz sanāksmēm, kuras ir organizētas atsevišķu māju iedzīvotājiem, ieradās ļoti maz cilvēku, bet sausā informācija, kura ir publicēta DzKSU mājas lapā, neļauj iedzīvotājiem tikt skaidrībā par visām niansēm.

Vicemērs Pēteris Dzalbe paziņoja, ka par jautājumiem, kuri ir saistīti ar DzKSU darbu, komunālajiem pakalpojumiem, iedzīvotāju tiesību noteikšanas procesu iedzīvotājus informēs ar MIL palīdzību, kā arī izvietos informāciju rēķinu otrajā pusē. Tādējādi iedzīvotājiem ir plānots izskaidrot viņu tiesības, iespējas, pienākumus, kā arī pastāstīt par palīdzību, kuru var sniegt pašvaldība. Pēc tam, kad iedzīvotājiem būs pamatinformācija, notiks sanāksmes par līgumu slēgšanu, paskaidroja vicemērs.

Vai tiks organizētas pilsētas sanāksmes ar DzKSU pārstāvjiem un pilsētas vadību (kam, ja ne viņiem jāatbild pilsētas iedzīvotājiem), jo uz šādu sanāksmi, pēc kuras no amata tika atlaists iepriekšējais DzKSU vadītājs Andris Švirksts, ieradās daudz tautas un uzdeva daudzus jautājumus? Vai arī līdz ar vadītāja maiņu vairāk nav problēmu, un sanāksmes nav vajadzīgas? Pēteris Dzalbe apliecināja, ka šādas sanāksmes būs, un patlaban tiek gatavotas gan tēmas, kuras tiks apspriestas, gan sagatavoti speciālisti, kuri atbildēs uz iedzīvotāju jautājumiem.

Iespējams, ka pilsētas sanāksme par DzKSU darbu notiks aprīļa sākumā, paziņoja P. Dzalbe.


Написать комментарий