Kazaki apsolīja Sevastopolē pārņemt varu savās rokās 8

foto: sevnews.info
foto: sevnews.info

Kazakiem ir nodoms pārņemt savā kontrolē Sevastopoles tiesībsargājošās iestādes un karaspēka daļas, ja Ukrainas prezidents Viktors Janukovičs pieņems lēmumu par atkāpšanos no amata, paziņoja kazaku savienības „Rusj” atamans Vjačeslavs Bebnevs.

„Ja vien Janukovičs tagad nodod varu, tajā pašā dienā vara te tiks pārņemta mūsu rokās. Tiks pārņemta drošības dienesta un karaspēka daļu kontrole. Uz šejieni ar ieročiem mēs nevienu neielaidīsi”, – teica Bebnevs, ziņo vz.ru.

Turklāt kazaku atamans paziņoja, ja jau Ukrainas rietumu apgabalos demonstranti pārņem savās rokās ieročus un kara tehniku, tad Krimas iedzīvotājiem ir tiesības uz tādām pašām darbībām.

Atgādināsim, ka ceturtdien Krimas parlamenta spīķeris Vladimirs Konstantinovs paziņoja, ka pussala var izvirzīt jautājumu par atdalīšanos no Ukrainas, ja mainīsies leģitīmā vara.

„Mums ir vienīgais ceļš – tā ir PSKP CK prezidija lēmuma denonsēšana par Krimas nodošanu. Viena valsts nodeva Krimu citai valstij draudzības vārdā tai valstij, kuru šodien sauc par Ukrainu. Kas notiek ar draudzību, mēs redzam. Un, ja valsts vairs nepastāv, tad attiecības pārtrauc visi tie akti, būs jau pavisam cita politiski tiesiskā vēsture”, – teica Konstantinovs.

Krimas tatāru medžlisa priekšsēdētājs Refats Čubarovs bija sašutis par Konstantinova izteikumiem un apsolīja saglabāt pussalu Ukrainas sastāvā.


Написать комментарий

Krimas tatāri ir Krimas pamatiedzīvotāji, nevis kazaki.
P.S. Refats Čubarovs, kurš ir Krimas tatāru medželisa priekšsēdētājs, padomju laikā dzīvoja Rīgā un, ja nemaldos, bija Tautas frontes aktīvists, kurš vēlāk Latvijā izveidoja Krimas tatāru biedrību, bet pēc Latvijas neatkarības atjaunošanas devās uz savu dzimteni. Palabojiet, ja zināt precīzāk.

Tatāri dzīvo ne tikai Krimas pussalā. Un ar viņiem Krievijai ir noooopietni jārēķinās.

Kazaki ir apsolījuši, nevis Kazaki apsolīja. Nepieciešams algot korektoru.

Par kazakiem viss skaidrs, Latvijā viņi sevi parādīja 1905 gadā kā melnā sotņa. Kazāki vienmēr bija reakcionāru aizstāvji, kremļa pēdējais trumpis.

pajolīšu kazaks ar pajolīšu demagoģiju

Atcerēsimies cariskās impērijas vēsturi. Kas bija "Melnā sotņa" 1905/06 gados? Kazaki. Kas bija Nikolaja 2 gvarde? Kazaki.Tiesa boļševiki un saniknotie latviešu strēlnieki viņus boļševiku pilsoņkarā kārtīgi izkāva. Laikam slikti strādāja? Tāpat kā Ādolfs ar joskēm.

:::: parlamenta SPĪĶERIS!:))))

Tas mākslīgais leļļuteātris ,mūsdienās izskatās smieklīgi!

Написать комментарий