Daugavpils 3.vidusskolas pirmklasnieki nosvinēja pirmos lielos svētkus

foto: Daugavpils 3.vidusskola
foto: Daugavpils 3.vidusskola

Katra vecāka dzīvē pienāk brīdis, kad viņš apzinās, ka laiks skrien vēja spārniem, bērns ir izaudzis un sāk skolas gaitas.

Svinīgajā pasākumā 1.septembrī mēs, vecāki, skatoties uz saviem pieaugušiem bērniem, uztraucamies, kāds būs viņu pirmais gads skolā, jo daži no viņiem vēl ne visai labi lasa, raksta un reizina, bet viņiem nāksies mācīties trijās valodās – latviešu, krievu un angļu.

Taču vēlāk vecāki saprot, ka tika izdarīta pareiza izvēle un viss būs labi. Šāda sajūta radās Daugavpils 3.vidusskolas pirmklasnieku vecākiem, kuri piektdien, 21.februārī, apmeklēja savu bērnu pirmos lielos svētkus – Ābeces svētkus.

Šo dienu katrs no pirmklasniekiem atcerēsies visu mūžu. Koši izrotātajā aktu zālē bija pulcējušies meitenes un zēni, kuri bija lepni par to, ka ir šo svētku galvenie viesi. Pedagogi, skolas administrācija, vecāki ļoti uztraucās un saprata, ka šī ir nozīmīga diena.

Svētki pagāja interesanti un priecīgi. Bērni pateicās katram latviešu un krievu alfabēta burtam, piedalījās konkursos, lasīja dzeju, dziedāja un dejoja. Katrs pirmklasnieks varēja izpausties.

Protams, mēs, vecāki, saprotam, ka svētki izdevās pateicoties labam organizatoriskajam darbam, kuru veica skolas pedagoģiskais kolektīvs. Īpašu pateicību vēlamies izteikt latviešu valodas skolotājām un klases audzinātājām Ivetai Miroslavskai, Ingai Garajai, Andrai Gipterei, krievu valodas skolotājai Lubovai Zaharovai. Paldies par jūsu darbu un mūsu bērniem izrādīto mīlestību.

Marina Feklistova, pirmklasnieces mamma 



Написать комментарий