Sobčaka, Harlamovs, Semenoviča un Kucenko pārdod savus apsveikumus, lāstus un striptīzu tiešsaistē

foto: vz.ua
foto: vz.ua

Krievijas interneta plašumos parādījās oriģināls tiešsaistes serviss, ar kura palīdzību par naudu katrs, kurš to vēlas, var pasūtīt ekskluzīvu rullīti ar šova biznesa zvaigznēm galvenajās lomās.

Ar oriģinālā tiešsaistes servisa „Apsveic kolosāli!” palīdzību jebkurš lietotājs, samaksājot noteiktu summu, var pasūtīt apsveikumu vai „lāstu” draugam vai tuvam cilvēkam populāras zvaigznes izpildījumā. Par vienu no projekta autoriem kļuva grupas „Ivanuški International” dalībnieks Andrejs Grigorjevs-Apolonovs, – vēsta eurosmi.ru

Šāda ekskluzīva video servisa maksa sastāda no 455 līdz 655 eiro saskaņā ar cenrāža punktiem – viss ir atkarīgs no tā, cik populāra ir „pasūtītā” zvaigzne, kā arī no aktieru skaita kadrā.

Piemēram, saskaņā ar cenrādi teātra „Kvartets I” aktiera Leonīda Baraca lāsts maksā 455 eiro, Dmitrija Maļikova klātbūtne tikai 100 eiro.

Televīzijas raidījumu vadītāja Ksenija Sobčaka pat ir gatava nodejot striptīzu vai nodziedāt Stasa Mihailova dziesmu, bet tikai par lielu naudu, bet Anna Semenoviča – parādīt savas slavenās krūtis un dekoltē.

Pēc labestīga, gaiša vai vulgāra apsveikuma var griezties pie Garika Harlamova, bet nedelikāti nosūtīt savu ienaidnieku pie trim jautriem burtiem par 555 eiro vienmēr palīdzēs roka muzikants Sergejs Šnurovs, bet kādu nolādēt vai kādam sabojāt garastāvokli mūzikas pavadībā palīdzēs aktieris Goša Kucenko. 


Написать комментарий