Ko 23. februārī dāvināt mīļotajam

foto: allforlady.info
foto: allforlady.info

Tuvojas 23. februāris, un daudzas no mums nav nolēmušas, ko dāvinās saviem vīriešiem. Jautājumi un šaubas par to, kādu dāvanu izvēlēties, var sagādāt daudz raižu. 

Uzziniet pāris vienkāršus padomus par to, ko 23. februārī uzdāvināt, un problēmu nebūs.

Dāvana mīļotajam

Sāksim ar to, ka mīļotajam vīrietim dāvana jāizvēlas pēc tā, kāds ir šis cilvēks, kāda ir viņa gaume, aizraušanās un intereses. Ja jūs plānojat pārsteigt tuvu cilvēku, tad arī jābūt atbilstošam dāvanas zemtekstam. Dāvinot šampūnu pret matu izkrišanu vai gēlu maisiņu samazināšanai zem acīm, nevar izslēgt negatīvu vīrieša reakciju, jo viņam ir skaidra šādu „pārsteigumu” jēga, – vēsta raut.ru.   

No dāvanu kategorijām, kuras tiks pienācīgi novērtētas, var izdalīt šādas:

  • T krekls ar oriģinālu uzrakstu;
  • stilīgs krekls;
  • skaista siksna;
  • portfelis;
  • pulkstenis vai modinātājs;
  • pirts dvielis un daudzas citas lietas.

Neviens nepazīst jūsu vīrieti labāk nekā jūs. Tikai jūs zināt, ko viņam uzdāvināt 23. februārī, un kas viņam tik tiešām patiks.

Ko pasniegt kolēģim, draugam, paziņam

Laba dāvana šīs kategorijas vīriešiem būs laba alkoholiska dzēriena, piemēram, konjaka pudele. Ja naudas nav daudz, var iztikt arī ar konjaka glāzēm. Smēķētājiem par labu dāvanu kļūs cigāru komplekts, pelnu trauks vai šķiltavas. Labiem draugiem var sagādāt pārsteigumu jautras dāvanas: smieklīgas statuetes, breloka vai cita suvenīra veidā. Kolēģim var uzdāvinot to, kas viņam noderēs darbā, piemēram, skaistu pildspalvu, bloknoti ar 23. februāra simboliku vai grāmatu.

Dāvana militārpersonai

Tēvijas aizstāvja diena vispirms ir militārpersonu svētki, tādēļ bez atbilstošas dāvanas te nevar iztikt. Oriģināls variants būs tanka, šineļa vai kāda cita ieroča formas torte. Smēķējošam militāristam patiks šķiltavas patronas veidā vai etvija ar armijas simboliku.

Dāvana vecāka gadu gājuma cilvēkam

Gados vecāki cilvēki kā neviens cits novērtē uzmanību un rūpes, kuras mēs varam viņiem sagādāt, pasniedzot atbilstošu dāvanu. Ja vīrietis dzīvo viens, un kaut ko pagatavot viņam ir problēma, tad gaļas delikatešu, zivju, konfekšu un citu gardumu dāvana būs īstā vietā.

Cilvēki, kuri ir vecāki par 60 gadiem, ir ļoti praktiski, tādēļ dāvana istabas čību, dvieļa, silta apģērba veidā arī tiks uztverta ar optimismu. Tāpat nevienam nav noslēpums, ka līdz ar vecumu cilvēks sāk biežāk slimot, tādēļ var uzdāvināt kāju masāžas ierīci, sildošu jostu vai citas noderīgas lietas.  

Un nobeigumā, mīļās sievietes, neaizmirstiet par saviem vīriešiem un nedomājiet, ka viņiem nav svarīgas jūsu dāvanas un uzmanība. Patiesībā tas tā nav. Dāviniet vīrietim dāvanas, pasakiet, cik viņš jums ir svarīgs, jo šie laimes mirkļi ir nenovērtējami!


Написать комментарий