J.Zaiceva „jaunatnes grupai” nepieciešamo pētījumu bez konkursa veiks DU

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pētījums, kas pēc darba grupas Daugavpils pilsētas domes deputāta Jurija Zaiceva vadībā triju mēnešu darba kļuva nepieciešams, lai uzlabotu darbu ar jaunatni, izmaksās aptuveni tūkstoti eiro un to veiks Daugavpils universitāte (DU).

Pēc ilgas diskusijas par to, vai nepieciešams pagarināt darba grupas darbības laiku un iedalīt papildus līdzekļus, komiteju deputāti atbalstīja lēmumu, kas ļauj darba grupai strādāt vēl mēnesi un saņemt no budžeta papildus līdzekļus.

Pēc balsošanas Jānis Lāčplēsis, atbildot uz jautājumu, vai, viņaprāt, mēneša laikā iespējams veikt nopietnu pētījumu, par kura nepieciešamību paziņoja darba grupas locekļi, atzīmēja, ka, pēc DU speciālistu vārdiem, šo darbu viņi veiks 3 nedēļu laikā.

Vai tas nozīmē, ka darba grupas darbības laiks vairs netiks pagarināts? Atbildot uz šo jautājumu, pilsētas mērs atzīmēja, ka viss būšot atkarīgs no tā, kā darba grupa strādās. Ja grupas locekļi tieksies pēc rezultāta, viņi ar uzdevumu tiks galā mēneša laikā, ja grupas locekļi nepiedalīsies darbā, laiks varētu tikt pagarināts, paziņoja Jānis Lāčplēsis.

Pilsētas mērs atzīmēja, ka pētījuma sākotnēja maksa ir 970 eiro, par to ir panākta vienošanās ar augstskolu, tādēļ publisks iepirkums netiks izsludināts, jo labāku pretendentu pašvaldība neatradīs, paziņoja J.Lāčplēsis.

Atgādināsim, ka darba grupā, kas izstrādā jaunatnes politikas attīstības plānošanas dokumentu, darbojas Dmitrijs Oļehnovičs, Valērijs Oščenkovs, Inta Ostrovska, Artjoms Pučinskis, Oskars Laurens, Karīna Juhņeviča, Ņikita Pipčenko, Pāvels Rjazancevs un Marjana Ivanova–Jevsejeva.
 


Написать комментарий