Plānots renovēt «Vecticībnieku sētu» Slutišķu sādžā

foto: latvia.travel
foto: latvia.travel

Šā gada 24.februārī Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika publicēta informācija par to, ka Daugavpils novada domes Kultūras pārvalde izsludināja konkursu par tehniskā projekta izstrādi un autoruzraudzības veikšanu projekta „Vecticībnieku vēsturiskās apbūves atjaunošana un lauksaimniecības kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana Slutišķu sādžā” ietvaros.

Saskaņā ar konkursa nolikuma tehnisko specifikāciju, „Vecticībnieku sētā” plānota Muzeja ekspozīcijas ēkas Nr.1 „lauku sēta” renovācija, Muzeja ekspozīcijas ēkas Nr.2 „saimniecības ēka” izbūve un teritorijas labiekārtošana.

Konkursa nolikumā norādīts, ka projektā ir jāparedz Naujenes novadpētniecības muzeja ekspozīcijas ēkas Nr.1 „lauku sēta” un ekspozīcijas ēkas Nr.2 „saimniecības ēka” renovācija un ēku pielāgošana ekspozīcijas „Zemkopības darbarīki Daugavpils novadā 20. gadsimta 1.pusē” vajadzībām. Ekspozīcijas ēkas ir tautas būvniecības paraugi, to vērtība ir tradicionālo būvniecības paņēmienu izmantošana un daudzās dekoratīvās koka detaļas, vērtīgākie ir logu apmaļu rotājumi un slēģi, ārdurvju vērtņu veidojumi.

Daugavpils novada domes Kultūras pārvalde plāno, ka tehniskā projekta izstrāde izmaksās ne vairāk kā EUR 8 537 (bez PVN), bet autoruzraudzības veikšana – ne vairāk kā EUR 2 845 (bez PVN).

Būvprojekta realizācijas autoruzraudzības termiņš sākas no līguma noslēgšanas dienas un turpinās līdz objekta nodošanai ekspluatācijā, bet ne ilgāk kā līdz 2015.gada 31.decembrim.

Jāpiebilst, ka pretendentu piedāvājumi jāiesniedz Daugavpils novada Kultūras pārvaldei līdz 2014.gada 10.martam plkst.16.00, pēc adreses: Dobeles ielā 30, (Daugavpils novada Kultūras centra iestādē, 2. stāvs, administrācijas telpa) Daugavpils. Iepirkumu finansē ELFLA fonds.


Написать комментарий