Viltus ginekologs Itālijā 'izmeklējis' sievietes caur 'Skype'

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Ceturtdien arestēts ginekologs viltvārdis, kurš izmantojis saziņas programmu "Skype", lai gūtu seksuālu apmierinājumu - viņš, veicot sieviešu "apskati" internetā, pašapmierinājies.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Itālijas iedzīvotājs, kura vārds netiek atklāts, ar saviem upuriem sazinājies pa tālruni - viņš sacījis, ka ir kādas klīniskās laboratorijas vadītājs un ginekologs, kā arī uzstājis, ka jāveic steidzama izmeklēšana caur programmu "Skype".

Pacientu, kas lielākoties bijušas Itālijas ziemeļu pilsētu iemītnieces, "apskates" laikā viltus ārsts precizējis simptomus, bet pēc tam lūdzis sievietēm sev pieskarties. Brīžos, kad dažām itālietēm "ārsta" metodes šķitušas mulsinošas, viņš sacījis, ka šādas darbības ir ierasta medicīniskās apskates laikā.

Kā vēsta izdevums "La Gazzetta del Mezzogiorno", kamēr pacientes izpildījušas vīrieša prasības, viņš pašapmierinājies. Izvirtulis savas neķītrās darbības turpinājis, līdz viņu atmaskojusi kārtējā paciente pusaudze.

Viltus ginekologs sazinājies ar 16 gadus veco jaunieti un pavēstīja, ka viņai atklāta vagināla infekcija, tāpēc noteikti jāveic apskate, apskates kabineta vietā piedāvājot viņai to darīt "Skype".

Jauniete piekritusi, jo viltus ārsts izklausījies ļoti pārliecinoši, tomēr "apskates" laikā vīrieša aicinājumi kļuvuši daudz specifiskāki, kas meitenei licis beigt dīvaino sarunu.

Meitene par dīvaino ginekologu pastāstījusi vecākiem, kuri vērsušies policijā ar iesniegumu. Par viltus ginekologa upuri kļuvusī jauniete uzreiz policijas rādītajos fotoattēlos atpazinusi savu pāridarītāju.

Izrādās, viltus ārsts arī iepriekš pieķerts līdzīgos nodarījumos. Atskaitē policisti norādījuši, ka viņiem nav radušās problēmas ar aizdomās turamā aizturēšanu, taču joprojām nav izdevies uzzināt, kā viņam izdevies iegūt savu potenciālo upuru analīžu rezultātus.

 


Написать комментарий