Šāvējiem panākumi Latvijas čempionātā

foto: lieliskadavana.lv
foto: lieliskadavana.lv

Piektdien un sestdien Daugavpils šāvēji veiksmīgi startēja Latvijas ziemas čempionātā lietišķajā šaušanā. Komandu ieskaitē daugavpiliešiem otrā vieta, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Divu dienu garumā Rīgā Latvijas labākie šāvēji cīnījās par ziemas čempionāta uzvarētāju lauriem. 10 komandu konkurencē daugavpilieši ieņēma otro vietu kopējā ieskaitē. Atsevišķos vingrinājumos rezultāti bija vēl labāki.

Ātršaušanā ar pistoli no 25 metriem Daugavpils komandai pirmā vieta. Tās sastāvā startēja Dmitrijs Vasiļjevs, Vadims Anetjko, Andris Vagalis un Arta Vagale. Individuāli starp 25 dalībniekiem izcēlās vecākais sacensību dalībnieks un Daugavpils treneris Dmitrijs Vasiļjevs, kurš ieņēma otro vietu.

Andris Vagalis tika finālā un ieņēma piekto vietu, bet Vadims Anetjko bija septītais.

Ātršaušanā ar dienesta pistoli Daugavpils otrajā vietā. Andris Vagalis atkal piektais, Eduards Puzo bija septītais, bet vēl mūsu komandā startēja arī A.Vagale un Rihards Gerts.

DP-3 vingrinājumā (lēnā šaušana ar kaujas ieroci) Daugavpilij trešā vieta. 70 dalībnieku konkurencē labākais rezultāts daugavpilietim Rihardam Gertam. Vēl Daugavpili pārstāvēja Puzo, Vagalis un A.Vagale.

Vērts pieminēt, ka jaunākā no māsām Vagalēm, Anete Vagale, februāra beigās dosies uz Maskavu, kur notiks Eiropas čempionāts šaušanā ar pneimatiskajiem ieročiem.


Написать комментарий