Jaunie džudisti godam pārstāvēja Daugavpili starptautiskajā turnīrā Lietuvā

foto: singitaj.lv
foto: singitaj.lv

No 21.līdz 23.februārim Alītas pilsētā (Lietuvā) notika Starptautiskais džudo turnīrs, kurā piedalījās arī sportisti no Daugavpils.

Minētais turnīrs tika rīkots jau 26.reizi un par dalību tajā sportisti saņem punktus, pateicoties kuriem var tikt iekļautiem Latvijas izlasē.
Šoreiz Alītā bija pulcējušies sportisti no 9 pasaules valstīm – no Krievijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Igaunijas, Moldovas, Rumānijas, Čehijas, Polijas un Latvijas. Daugavpils vārds tika godam pārstāvēts pārējo pilsētu vidū.

Svara kategorijā līdz 48 kg uzvarēja Daugavpils sambo un džudo centra „SINGITAJ” audzēkne Violeta Sokoreviča. Svara kategorija līdz 52 kg „sudrabu” izcīnīja Jūlija Stankeviča.

Vēl viens daugavpilietis – Vladislavs Ivanovs – pārliecinoši cīnījās svara kategorijā līdz 55 kg, uzvarēja divās cīņās, bet divās zaudēja, tādēļ ieņēma 5.vietu.

Godam cīnījās arī Ilija Volkovs un Aleksandrs Puzirevskis – Ilija izcīnīja vienu uzvaru, Aleksandrs uzvarēja vienā cīņā.

Pēc starptautisko sacensību noslēguma jaunie sportisti guva noderīgu pieredzi – piedalījās praktiskajos vingrinājumos, izmantojot viņiem zināmās metodes cīņā ar pretinieku un ievērojot džudo etiķeti.


Написать комментарий