Daugavpils pilsētas domes deputāts turpina meklēt vecus siltummezglus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirms dažiem gadiem Daugavpilī tika apspriests jautājums par jaunu siltummezglu uzstādīšanu pilsētas daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās. Izrādās, ka pilsētas domes Mājokļu komitejas priekšsēdētājs Vladislavs Bojaruns joprojām tiek skaidrībā, kur ir palicis vecais aprīkojums.

Šā gada janvāra beigās Vladislavs Bojaruns sniedza interviju portālam Gorod.lv, kurā atbildēja uz jautājumiem par to, vai viņam ir zināms, kur atrodas vecie siltummezgli un kā darbojas jaunie.

„Pēc manām domām, notikusi zādzība. Pie tā tiek strādāts. Šo jautājumu izskata attiecīgas instances. Esam saskārušies ar dažiem tiesībsargājošo instanču darbiniekiem, kuri nav ieinteresēti, lai informācija tiktu noskaidrota”, paziņoja deputāts, piebilstot, ka noskaidrot, kur palicis aprīkojums, palīdzēs arī SIA „DzKSU” veiktais audits, kā arī Senāts, kas, pamatojoties uz papildus dokumentu iesniegšanu, atkal pārbaudīs lietas materiālus.

Runājot par jauno siltummezglu darbu, V.Bojaruns paziņoja, ka šis jautājums vēl neesot slēgts, tādēļ viņam esot sarežģīti to komentēt, tostarp siltummezglu maksu un darbu. Pēc Mājokļu komitejas priekšsēdētāja domām, firmas, kas uzstādīja jaunu aprīkojumu, ne līdz galam izpildīja savus pienākumus un pareizi nenoregulēja siltummezglus.


Написать комментарий