SIA „Daugavpils DzKSU” vadītājs pastāstīja, kas notika ar veciem siltummezgliem un vai tiks atgriezta nauda par jaunu aprīkojumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Sakarā ar to, ka Daugavpils pilsētas domes Mājokļu komitejas priekšsēdētājs pirms kāda laika paziņoja, ka turpina noskaidrot, kas noticis ar veciem, SIA „DzKSU” pirms dažiem gadiem demontētiem siltummezgliem, portāls Gorod.lv pēc minētās informācijas griezās pie SIA „Daugavpils DzKSU” vadības.

Atbildot uz portāla pieprasījumu par to, kur atrodas demontētie siltummezgli, Jevgeņijs Oļenovs rakstiski paziņoja, ka metāliskās daļas tika nodotas metāllūžņos un rezultātā saņemtie līdzekļi tika novirzīti bīstamo atkritumu – siltumizolācijas un azbesta un cementa apdares – utilizācijas izdevumu segšanai.

Maksa par siltummezgliem ir 0,0358 lati par m2, tā tika aprēķināta, pamatojoties uz 2008.gada 12.jūnija Domes lēmumu Nr.538, kas ir lēmuma „Par īres maksas un apsaimniekošanas maksas noteikšanu” papildinājums.

Minētais Domes lēmums joprojām ir spēkā, bet tāmē norādītā siltummezglu uzstādīšanas maksa – pareiza un pamatota. Šajā sakarā nav pamata atgriezt naudu, tiek norādīts SIA „Daugavpils DzKSU” šā gada 18.februāra atbildē.


Написать комментарий