Amerikā čihuahua apvienojas baros un uzbrūk cilvēkiem 4

foto: poisk-druga.ru
foto: poisk-druga.ru

Pēc skata mīlīgie un aizkustinošie čihuahua izrādījās ne tik miermīlīgi. Šie mazie suņi terorizē Arizonas štata Fīniksas pilsētas iedzīvotājus.

Šajā pilsētā cilvēki baidās iziet uz ielas šo dzīvnieku dēļ, kuri pulcējas baros un uzvedas ļoti agresīvi. Iedzīvotāji pastāvīgi vēršas pilsētas administrācijā ar lūgumu palīdzēt, jo suņi pa 8–10 īpatņiem uzbrūk bērniem un pieaugušajiem, kā arī atstāj fekālijas uz pilsētas trotuāriem.

Informācijas par to, ka kāds būtu nopietni sakosts, pagaidām nav. Bet Fīniksas iedzīvotāji apgalvo, ka viņu bērni baidās pastaigāties pa ielām, jo tur viņus var sagaidīt suņu bars, – ziņo newsbang.net.

Policisti paziņoja, ka pēdējo mēnešu laikā viņi ir saņēmuši vairāk nekā 6 tūkst. sūdzību. Bet policijas pārstāvji iedzīvotājiem atbild, ka viņi ne ar ko nevar palīdzēt un iesaka cīnīties ar suņiem patstāvīgi.

Kārtības sargi izskaidro savu atteikšanos ar to, ka viņi bieži atbrauc pēc izsaukuma, bet suņu jau nav. Tādēļ viņi ieteica iedzīvotājiem pašiem ķert agresīvi noskaņotos čihuahua, piesiet tos un tikai pēc tam izsaukt policiju. 


Написать комментарий

Milzu žurkas:D:D:D

bet krievijā bada gados vāveres metos baros un uzbrūk vilkiem

Risinājums vienkāršs - Atvēzējas ar kāju notēmē un pa galvu!

Es ar savu, kad pastaigājos pa ielu - viens pats un pavadā un tad ļautiņi baidās :). Divreiz lielākus kaķus uzdzen kokos.

Написать комментарий