Portāla Gorod.lv lasītāja vēstule: Daugavpils „Ledus halles” vadību par nevainojamu nenosauksi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pirms nedēļas ziņu portāla Gorod.lv redakcija saņēma sašutuša daugavpilieša vēstuli, kurā viņš sūdzas par Daugavpils „Ledus halles” vadības darbu.

Mūsu lasītājs uzskata, ka „Ledus halles” vadība strādā ļoti slikti, it īpaši tas attiecas uz iestādes administratīvo direktori Leonoru Kokinu. Kā piemēru lasītājs min pilsētas hokeja čempionāta ietvaros nenotikušo spēli starp komandām „Lazdukalns” un „Jēkabpils”.

„Vienai no komandām vienkārši netika paziņots par spēli, arī Daugavpils pilsētas Sporta pārvaldes mājas lapā bija pieejams cits spēļu saraksts. Uz spēli bija ieradusies tikai viena komanda no Jēkabpils. Starp citu, pirms gada jēkabpilieši jau bija nonākuši līdzīgā situācijā, toreiz L.Kokina, A.Isakovs un J.Turavins novēla vainu uz citiem. Šoreiz viņiem būs grūti to izdarīt, jo vainīga ir tieši L.Kokina.

Ārpus kritikas ir Sporta pārvaldes mājas lapa, kurā publicē nesaprotamu spēļu sarakstu, un kurā, lai to uzzinātu, katru reizi jālejupielādē „Ledus halles” darba plāns.

Minētas vadības dēļ pilsētas pašvaldība cieš zaudējumus. Kas apmaksās ledus izmantošanu, tiesnešu darbu? Kas kompensēs izdevumus Jēkabpils komandai? Un galvenais jautājums – vai pilsētas vadība un hokejisti ir apmierināti ar šādu „Ledus halles” direktoru?”, jautā lasītājs.
Šo vēstuli mūsu ziņu portāls pāradresēja pirmajam vicemēram Jānim Dukšinskim, kurš, kā zināms, ir Daugavpils sporta jomas kurators. Pēc viņa vārdiem, no mums saņemto informāciju nodeva Sporta pārvaldei faktu pārbaudei.

„Piekrītu, ka mājas lapa ir jāaktualizē. Ar komandām izveidojusies situācija, bez šaubām, ir nepatīkama, taču jāatzīmē, ka pilsētas sporta jomas prioritātes joprojām ir bērni, jaunieši un sporta skola. Jebkurā gadījumā gaidīšu paskaidrojumus no Sporta pārvaldes”, paziņoja pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks.

Portāls Gorod.lv sekos līdzi turpmākajai situācijas attīstībai.


Написать комментарий