Kā nokrāsot ofisu visās varavīksnes krāsās ar savu klātbūtni

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Krāsains uzvalks nekad nav pretendējis uz labas gaumes etalonu, nerunājot jau par pazīstamo vīriešu eleganci. Bet, ja pret spilgtu uzvalku attiecas jā pret kaujas krāsojumu, tas kļūs par jūsu pārākuma liecību un vienkārši par sajūsmas priekšmetu.

Neviens nopietni neapgalvos, ka no visas sirds mīl pelēko un melno krāsu, kurās katru rītu tērpjas. Un šajā sezonā dizaineri kārtējo reizi uzstājīgi un radikāli piedāvā mums izklīdināt drūmo plīvuru un ieviest krāsas darījumu garderobē. Un nopakaļ color block mēs nolēmām pievērsties krāsainiem uzvalkiem kā atsevišķai parādībai. Vieglums un elegance krāsu apvienojumā ar efektīva nevērīguma kārtiņu ir Itālijas dzīvesprieka stila pamats, kuru šopavasar nebūs lieki apgūt, – vēsta style.rbc.ru.

Izvēloties kaklasaiti, apstājieties pie vienkrāsas – krāsa ir apavos un citos aksesuāros. Melns un pelēks ir labi varianti. Aizveriet ar pirkstu Roberta Patisona firmas piemiegtās acis un redzēsiet, ka bez tām mūsu priekšā ir elegants, nevis klīrīgs vīrietis.

Martins Frīmans neatgādina kaut kādas ātrās ēdināšanas tīkla darbinieku – tā pati mežonīgā krāsu kombinācija un maisveida žakete. Bet ērmotais lakatiņš kabatā izskatās kā plāksnīte ar vārdu.

Ja jūsu grafiks pieprasa, lai jūs ofisā atrastos nedaudz biežāk nekā, piemēram, Lapo Elkans, tad pavisam radikālos sarkanā vai rozā variantus atstāsim līdz brīdim, kamēr jūs nesaņemsiet Best Dressed prēmiju.

Tomēr ir vērts saglabāt atmiņā nevainojamos Džeja Manuēla un Lapo Elkana tēlus – kā inspirāciju pārejai uz jaunu krāsas pakāpi.
Piesātinātās krāsas, kuras piedāvā Dior Homme, Fendi, Etro, Tommy Hilfiger un Prada, bordo, dziļi zilo un oranžo valkājiet ar tās pašas gammas krekliem, piemēram ar aizvadītā gadsimta 60. gadu stila zīmējumiem. Tāda paša toņa krekls piešķirs tēlam romantiku. Galu galā nekas cilvēcisks jums nav svešs.

Dior Homme SS 14 / Krekls Paul Smith London, uzvalks Simon Carter, kurpes Paul Smith London

Kurpes jāpieskaņo krāsu gammai: melnas – ar zilu uzvalku, tumši brūnas – ar bordo, ohras brūnas – ar rudu.

Lieks nebūs arī mētelis vai šalle kontrasta krāsā, piemēram, oranža pie zila uzvalka vai violeta pie bordo.

Dior Homme SS 14 / Krekls Kenneth Cole Reaction, šalle Asos, bikses Alexander McQueen, kurpes A. Testoni

Etro SS 14 / Krekls Liberty London, uzvalks Paul Smith, kurpes Oliver Sweeney

Tīras, atklātas krāsas kā piedāvā Gucci, Costume National, Hermes nebūtu slikti apslāpēt ar melnu vai pelēku kreklu vai puloveri. Melnais un pelēkais tēlu padara smagāku un atņem tam kūrorta bezrūpību. Baidīties no kontrastiem jau nav vērts – jūsu dzeltenā žakete pati par sevi izskatās pietiekami izaicinoši. Bet, ja jūsu darījumu partneru vidū ir sievietes, viņas to noteikti novērtēs.

Uzvalks National SS 14 / Krekls Versus, uzvalks Topman, kurpes Hugo Boss

Gaišināti, bet tomēr ne pasteļkrāsas toņi (kuri ir pārāk infantili īstam vīrietim) svaigi un žirgti izskatās ar baltu. Gucci, Salvatore Ferragamo un Paul Smith demonstrējumi ir tā piemērs. Un kaut gan tas jau ir pavisam pavasarīgs stāsts, laika, lai pierastu pie nākamajām pārmaiņām, jau nav tik daudz kā šķiet, paskatoties ārā pa logu.

Gucci SS 14 / uzvalks Alexander McQueen, krekls Valentino, kaklasaite Penguin, kurpes Tod's

Ja kāds nav sapratis, Rajens Mērfijs ir apģērbis ļoti modernu uzvalku. Bet ir zaudējis, turpinot bērnu krītiņu tēmu pārējās tēla sastāvdaļās. Būtu apģērbis baltu kreklu, melnu kaklasaiti un kurpes, neapgaismotu direktoru padomi ar silu pavasara rītu.

Alans Ričardsons it kā visu ir izdarījis pareizi, bet grūtsirdīgā zaļā krāsa padara viņu līdzīgu budžeta aviolīniju pilotam.


Написать комментарий