Pēc šķiršanās Boriss Gračevskis atņem uzvārdu sievai un meitai

foto: woman.ru
foto: woman.ru

Bijusī „Jeralaša” mākslinieciskā vadītāja Borisa Gračevska sieva Anna intervijā žurnālam „Antena” pastāstīja šķiršanās detaļas. Viņa paskaidroja, ka par nesaskaņu iemeslu ģimenē kļuva viņas karjera, nevis neuzticība, kā apgalvo 64 gadus vecais kino producents.

Anna atklāja, ka Boriss sāka just greizsirdību pret viņas darbu, un pārmest, ka viņa veltī maz laika ģimenei. Turklāt vīrs izsmēja viņas darbu televīzijas kanālā „Humors-TV” un nekad nepriecājās par viņas panākumiem. Bet pēc tam, kad gada sākumā pāris paziņoja par šķiršanos, vīrs apsūdzēja Annu par neuzticību ar kolēģi Artjomu Sotņiku.

Bijusī sieva dalījās, ka Gračevskis bija slikts tēvs: ar pusotra gada veco meitu Vasilisu viņš maz saskārās, apgalvojot, ka ar mazuli viņam nav interesanti. Jau pusgadu ģimene nedzīvo kopā, – vēsta eurosmi.ru.

Pēc 27 gadus vecās Annas vārdiem bijušais vīrs solīja nopirkt viņai, meitai un sievas mātei, kura palīdz audzināt meiteni, trīsistabu dzīvokli Maskavā, bet līdz šim brīdim to nav izdarījis.

Bet galvenais konflikts izcēlās ap pazīstamo uzvārdu – Boriss Gračevskis pieprasīja, lai Anna attiektos no viņa uzvārda un pārietu uz savu pirmslaulību uzvārdu – Panasenko. Bet, kad jaunā sieviete pateica, ka arī meitu pārrakstīs uz savu uzvārdu, producents pēc viņas vārdiem neiebilda.

 


Написать комментарий