Pilsētnieki izrāda interesi par bioloģiskās pārtikas tiešo pirkšanu: plānota kārtējā tikšanās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka šā gada janvārī Siguldas Bioloģiskās pārtikas tiešās pirkšanas pulciņa aktīviste dalījās pieredzē bioloģiskās pārtikas tiešajā pirkšanā no zemniekiem, un Daugavpils un Daugavpils novada iedzīvotāji izrādīja interesi par līdzīga pulciņa izveidošanu.

Otrā interesentu tikšanās Daugavpils novada domes telpās notika 25.februārī.

Minētā projekta koordinatore Daugavpilī un novadā, kā arī potenciālā pircēja Inese Mežniece paziņoja portālam Gorod.lv, ka tikšanās bija pulcējušās 8 sievietes, kuras nolēma turpināt sadarbību: „Prieks, ka šīm sievietēm rūp, kādu pārtiku lieto uzturā viņu ģimenes, jāsaka, viņas uzdeva praktiskus jautājumus un izteica vēlmi pēc iespējas ātrāk organizēt tiešās pirkšanas pulciņu”.

Pēc I.Mežnieces vārdiem, 8 cilvēki var izveidot vienu domubiedru grupu, turklāt, ja kāds vēlēsies pievienoties šai grupai, tās dalībnieces priecāsies par sadarbību.

Tikšanās noslēgumā tika nolemts, ka nākamnedēļ (datums tiek precizēts) grupas dalībnieki izlems, kādus pārtikas produktus vēlas iegādāties no zemniekiem, savukārt zemnieki piedāvās savas produkcijas degustāciju.


Написать комментарий