Daugavpils novada jaunatnes organizāciju pārstāvjiem pastāstīs par aktuāliem pasākumiem

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

13. martā no plkst. 10:00 līdz 14:00 Daugavpils novada domes telpās (Rīgas ielā 2) notiks informatīvais seminārs novada jaunatnes organizāciju pārstāvjiem. Par to ziņo Daugavpils novada municipālais portāls.

Saskaņā ar dienas kārtību par aktuālajiem pasākumiem nākamajā plānošanas periodā, kā arī par darba organizāciju biedrībās, visiem interesentiem pastāstīs Daugavpils un Ilūkstes novadu partnerības „Kaimiņi” koordinatore Inga Krekele. Daudziem būs interesenti noklausīties arī stāstu par piedalīšanos Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) piedalīšanos programmā „Atbalsts jauniešu brīvprātīgajam darbam”.

Kā jau portāls Gorod.lv ziņoja, šogad Latvijā jauna programma „Jauniešu garantija”, kuras mērķis ir palīdzēt jauniešiem iekļauties darba tirgū, vai atgriezties izglītības iestādē. Sīkāk par šo un citām programmām informatīvās tikšanās gaitā jauniešu organizāciju pārstāvjiem pastāstīs NVA pārstāvji Santa Kudeiko un Inga Veličko.

Savukārt semināra noslēgumā tā dalībnieki varēs uzzināt par visām konkursa „Esi uzņēmējs 2014” detaļām, kura koordinatore ir Daugavpils novada domes Attīstības nodaļas Projektu daļas vadītājs Jāzeps Krukovskis.

Tiem, kurus šī semināra programma interesē, lūgums aizpildīt speciālu pieteikuma anketu, kuru var atrast Daugavpils novada domes municipālajā portālā. Pieteikumus jāsūta uz Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālistes Ilutas Krišķijānes e-pastu iluta.kriskijane@dnd.lv līdz 7. martam.


Написать комментарий