No ZZS uz Eiropas Parlamentu kandidēs arī uzņēmējs Bārdiņš un deputāti Kļava un Blūzmanis

foto: kreisie.lv
foto: kreisie.lv

No Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) saraksta uz Eiropas Parlamentu kandidēs arī uzņēmējs Ivars Bārdiņš, Saldus novada deputāte Ilze Kļava un Jaunjelgavas novada deputāts Jānis Blūzmanis, ziņo LETA.

Uz EP kandidēs vairāki Latvijas Zemnieku savienības (LZS) biedri - Bārdiņš, Kļava, Blūzmanis, Labklājības ministrijas parlamentārā sekretāre Ilona Jurševska, LZS Jauniešu nodaļas vadītājs Reinis Uzulnieks, LZS ģenerālsekretārs Artūrs Graudiņš un ZZS valdes loceklis Indriķis Putniņš.

No Latvijas Zaļās partijas (LZP) biedriem ZZS sarakstā kandidēs bijusī Eiropas Komisijas pārstāvniecības Latvijā vadītāja, Latvijas vēstniece Ēģiptē Iveta Šulca, Saeimas deputāts Kārlis Seržants, LZP valdes priekšsēdētājs Edgars Tavars un bijušais Rēzeknes mērs Juris Guntis Vjakse.

Par vairākiem kandidātiem pašlaik vēl nav izlemts un notiek diskusijas, skaidroja Brigmanis.

Uz EP no ZZS saraksta ar pirmo numuru startēs Saeimas deputāts Andris Bērziņš (ZZS), otrajā vietā, iespējams, būs Seržants, bet trešais numurs Ivetai Grigulei (ZZS). Vēlēšanās kandidēs arī bijušais Rīgas mēra amata pretendents Armands Krauze (ZZS).
 


Написать комментарий