Augstlēkšana: Ciematniece uzvar sacensībās Baltkrievijā

foto: bfla.eu
foto: bfla.eu

Starptautiskās vieglatlētikas sacensībās Minskā veiksmīgi nostartējusi Dagnija Ciematniece, kura pārlēca 1,70 metrus, uzstādot ceturto visu laiku labāko rezultātu Daugavpils vēsturē, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Treneru Goihmana un Sosina vārdā nosauktajā turnīrā piedalījās spēcīgi augstlēcēji, starp kuriem jau ne pirmo gadu bija arī Daugavpils pārstāvji. Savulaik tajā jau bija izdevies uzvarēt Vitālijam Haritonovam un Konstantīnam Markevičam, bet tagad viņu pulkam pievienojusies arī Dagnija Ciematniece.

Dagnijas labākais rezultāts bija 1,70 metri un šo augstumu viņai izdevās pārvarēt ar pirmo mēģinājumu. Tas arī nodrošināja uzvaru pār konkurentēm. Šis rezultāts ir Sporta meistara kandidāta cienīgs un ir ceturtais visu laiku labākais pilsētas vēsturē.

60 metru barjerskrējienā Ciematniece par 0,01 sekundi laboja savu personisko rekordu (9,77 sekundes), kas deva ceturto pozīciju.

8. martā Šauļos norisināsies tradicionālās Baltijas valstu mačsacīkstes, kurās Latvijas izlases sastāvā startēs arī mūsējie. U18 komandas sastāvā startēs Aleksandra Koblence (200 un 400 metru skrējieni), Jūlija Tarvide (augstlēkšana) un jau pieminētā Jūlija Tarvide, kura dzimusi tikai 1999. gadā.


Написать комментарий