Šonedēļ Kalupē un Višķos plāno izvēlēties pagastu pārvalžu kultūras menedžerus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņoja, ka divas Daugavpils novada pagastu pārvaldes – Višķu pagasta pārvalde un Kalupes pagasta pārvalde – izsludināja konkursu uz vadošo amatu.

Višķu pagasta pārvalde līdz 28.februārim pieņēma pieteikumus konkursā uz pagasta pārvaldes sabiedriskā centra vadītāja vietu. Amata kandidātiem tika izvirzītas šādas prasības: augstākā humanitārā vai vidējā speciālā izglītība; pārvaldes sabiedriskā centra vadītājam jābūt komunikablam, atbildīgam, jāspēj patstāvīgi organizēt savu darbu, veidot sadarbību ar pagasta iedzīvotājiem un iestādēm u.c.

Višķu pagasta pārvaldes priekšsēdētājs Jānis Proms paziņoja portālam Gorod.lv, ka konkursā saņemti 3 kandidātu pieteikumi, kurus izvērtē Vērtēšanas komisija.

Savukārt, pēc Kalupes pagasta pārvaldes priekšsēdētājas Ināras Ūbeles vārdiem, konkurss uz Kalupes pagasta kultūras menedžera vietu noslēdzās vakar, 3.martā, un tā ietvaros saņemts tikai viens pieteikums.

Atbildot uz portāla Gorod.lv korespondenta jautājumu, vai bija gaidāma lielāka aktivitāte, abu pagastu pārvalžu priekšsēdētāji atzina, ka gribētos, lai pretendentu būtu aktīvāki, piemēram, kā Medumu pagastā, tomēr, pēc J.Proma vārdiem, 3 kandidāti arī neesot slikts rādītājs.
Jāpiebilst, ka gan Višķu, gan Kalupes pagasta pārvaldē kandidātu CV izskatīs un darba intervijas rīkos nedēļas laikā.


Написать комментарий