CNN: Lielbritānija nodeva Rietumus tirdzniecības ar Krieviju dēļ

foto: CNN
foto: CNN

Volfs Blitcers, CNN raidījumu vadītājs: Džim Šutko, viens no argumentiem, kuru izmanto krievi skan tā: Janukovičs ir Ukrainas prezidents, kurš, ja vēlaties tika atcelts no amata, bet viņu demokrātiskā ceļā ievēlēja Ukrainas tauta. Kā tas korelējas ar situāciju?

Džims Šutko, galvenais CNN korespondents nacionālās drošības jautājumos: Nu, Obamas administrācijai tas ir sarežģīts politisks jautājums. Un Ukraina nav vienīgā valsts, kurā cilvēki demonstrāciju ceļā izaicina likumīgi ievēlēto vadītāju. Mēs redzam, ka tas patlaban notiek Taizemē, mēs to novērojam Ēģiptē. Uz šo jautājumu ir grūti atbildēt, jo mēs atbalstām demokrātiskas vēlēšanas, tā ir mūsu politika. Par to ziņo inotv.rt.com.

Es vēl vēlētos pateikt par domstarpībām. Atceraties to neveiklo momentu, kad šodien Lielbritānijas ierēdnis ienāca oficiālajā premjerministra rezidencē Dauningstrītā 10, viņam līdzi bija vēstule ar instrukciju. Vienam fotogrāfam izdevās nofotografēt šo vēstuli, un tika noskaidrots, ka arī te ir novērojamas domstarpības: šķiet, ka tas bija vēstules projekts, bet tajā ir teikts, ka Lielbritānija atbalstīs noteiktus ierobežojumus pret Krieviju, izņemot tirdzniecības. Tāpat Londona neslēgs krieviem pieeju finanšu centram. Vismaz pagaidām. 


Написать комментарий