Trešdaļa Lielbritānijas iedzīvotāju nodarbojas ar «digitālo seksu»

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

1612 pilngadīgu Lielbritānijas vīriešu un sieviešu pētījums parādīja, ka jau katrs trešais no viņiem regulāri piedalās „digitālā seksuālā sadarbībā”.

Tā, 34% aptaujāto respondentu atzinās, ka pērn sūtīja seksuālus ziņojumus (sexts), intīmas fotogrāfijas caur Snapchat pielikumu vai seksa čatiem, vai izmantoja video kameras un videotelefonus kiberseksam.

60% no viņiem nodarbojās ar to ar cilvēkiem, ar kuriem viņiem nebija attiecību, – vēsta ruconnect.co.uk.

Populārākais digitālā seksa veids ir sekstings (fotogrāfiju un intīma rakstura ziņojumu pārsūtīšana), kuru praktizēja 37% respondentu, 30% izmantoja video telefonu un 26% – video kameras.

Aptaujāto piektdaļa paziņoja, ka tas palīdz viņiem uzturēt kaisli attiecībās ar partneri, kurš atrodas kaut kur tālu, bet 14% paziņoja, ka ir spiesti ar to nodarboties, jo viņu pārī nesakrīt darba grafiki.

Tāpat piektdaļa aptaujāto atzinās, ka dod priekšroku digitālajam seksam pirms tradicionālā, jo pēdējais mazāk mulsina. Bet katrs desmitais paziņoja, ka nesaņem no reāla seksa tik asas sajūtas kā no digitālā seksa.

71% pateica, ka ar digitālo seksu nodarbojas mājās, bet 8% pamanās to darīt darbā.

Iepriekš kompānijas McAfee pētījums parādīja, ka vairāk nekā puse pieaugušo glabā savās mobilajās ierīcēs sekstinga saraksti, neskatoties uz to, ka katram trešajam pat nav uzstādīta elementāra parole. Bet 40% no tiem, kuriem tā ir uzstādīta, tā ir tik vienkārša, ka var teikt, ka tās nav.

Tā kā ļoti labi jāpadomā pirms šīs informācijas uzglabāšanas savās mobilajās ierīcēs vai arī nav jānodarbojas ar šādiem eksperimentiem.

 


Написать комментарий