Vairāk nekā tūkstotis jauniešu pieteicies vasaras nodarbinātības programmai, reģistrācija turpinās

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka Daugavpils jaunieši aktīvi piesakās dalībai vasaras nodarbinātības programmā. Pēdējo gadu laikā jauniešiem ir iespēja reģistrēties gan elektroniski, gan klātienē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta telpās.

Jāatzīmē, ka šā gada 1.martā pirmajā reģistrācijas pusstundā jauniešu nodarbinātības programmai bija reģistrējušies 609 jaunieši. Savukārt 8.martā jaunieši, kuriem nebija iespējas reģistrēties elektroniski, varēja to izdarīt, ierodoties Jaunatnes departamentā.

Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu vecākā speciāliste Irēna Ivanova paziņoja portālam Gorod.lv, ka sestdien departamenta darbinieki saņēma 22 pieteikumus, bet vakar, 10.martā, programmai reģistrējās 5 interesenti.

Pēc jaunatnes lietu vecākās speciālistes vārdiem, jaunieši biežāk reģistrējas elektroniski, jo tas ir ērtākais un ātrākais veids. Taču dažreiz dators vai internets jauniešiem nav pieejams, tādēļ pastāv iespēja reģistrēties arī klātienē.

„Uz šā gada 11.martu esam apstiprinājuši 1092 pieteikumus. Savukārt 187 pieteikumi būs jānoraida, jo tie ir aizpildīti krievu valodā vai programmai ir pieteikušies Daugavpils novada iedzīvotāji, daži jaunieši iesnieguši vairākus pieteikumus”, atzīmēja I.Ivanova.

Jāatzīmē, ka pieteikumu pieņemšana turpināsies līdz 14.martam, tādēļ interesentiem vēl ir laiks aizpildīt pieteikumu un pieteikties dalībai vasaras nodarbinātības programmā.

Rezultāti tiks publicēti Jaunatnes departamenta mājas lapā 19.martā. Ja jūs iekļuvāt pamata sarakstā, tad laika periodā no 25. līdz 29.martam Jums būs jāiesniedz Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamentā (Saules iela 5a) sekojoši dokumenti: nodokļu grāmata, pases kopija, atļauja no vecākiem un medicīnas izziņa darba devējam. Ja šajā periodā dokumenti netiks iesniegti, tad jaunietis automātiski zaudē savu vietu un šajā vietā rindas kārtībā tiks iekļauts cilvēks no rotācijas saraksta.


Написать комментарий