Astoņi daugavpilieši varēs bezmaksas papildināt savu bibliotēku ar jaunu grāmatu angļu valodā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Otro gadu pēc kārtas Latgales Centrālās bibliotēkas ASV informācijas centrs rīko neparastu akciju „Books are still cool!”.

ASV informācijas centra vadītāja Natālija Oševerova pastāstīja portālam Gorod.lv, ka akcijas dalībnieki tās rezultātā varēs iegūt bezmaksas amerikāņu rakstnieka Billija Kristela grāmatu “Still Foolin’ ‘Em” un iespēju apspriest izlasīto ar tikpat aizrautīgiem lasītājiem.

Lai kļūtu par pasākuma dalībnieku, jānosūta savs vārds, e-pasta adrese un telefona numurs uz e-pastu natalija.oseverova@lcb.lv un, saņemot ielūgumu no Natālijas, jāierodas pēc grāmatas. Pirmie astoņi pretendenti ASV Informācijas centrā bezmaksas saņems amerikāņu rakstnieka Billija Kristela grāmatu “Still Foolin’ ‘Em”. Viņiem grāmata būs jāizlasa līdz trešdienai, 26.martam, un šajā datumā jāierodas ASV Informācijas centrā Latgales Centrālajā bibliotēkā un ar pārējiem pasākuma dalībniekiem jādiskutē par izlasīto grāmatu.

Pēc N.Oševerovas vārdiem, Billija Kristela grāmata esot biogrāfiska, uzrakstīta vienkāršā valodā, stāsta par aktiera dzīvi, ģimeni un draugiem. Jāatzīmē, ka no 8 grāmatām centrā palikušas tikai divas, par akcijas dalībniekiem kļuva tulkotāji, SU studenti, parasti bibliotēkas apmeklētāji.
Vārdu sakot, droši piesakieties dalībai šajā akcijā, jo līdz 26.martam laika nav daudz.


Написать комментарий