Eiromaidana aktīviste: Man ir kauns un sāp. Mūs pievīla kā kaķēnus

foto: englishrussia.com
foto: englishrussia.com

Kijevas restorāna īpašniece Jeļena Stoļarova, viena no Maidana aktīvistēm un revolūcijas notikumu dalībniece ir sarūgtināta par savu līdzgaitnieku darbībām. Par to viņa raksta Facebook, – vēsta polemika.com.ua.

Lūk, viņas stāsts: „Pastāv parāds Kijevenergo, ir tādi, kuri nemaksās (nav naudas, bet ieroči un spēks ir). Esam mēs, kuriem atslēgšanas gadījumā būs zaudējumi (nebūs iespējams strādāt, sabojāsies produkti, svārstības kolektīvā …). Ir īpašnieks, bet es saprotu, ka viņš atrodas tālu un viņam nepalūdza atļauju par „Maidana aizstāvju” pagaidu atrašanos. Lūk, šāds kalambūrs!

Nupat sarunājos ar vecu paziņu, kurš neatbalstīja manus liberāli demokrātiskos uzskatus 2004. un 2005. gadā, kā arī šodien neatbalsta. Pat iedomāties grūti, ar kādu labpatiku viņš man kārtējo reizi pastāstīja, ka es esmu marionete. Ka no manis nekas nav atkarīgs. Ka mani izmanto un izmantos arī nākotnē. Ka man laiks kļūt gudrākai un jābeidz spēlēties ar „valsts mašīnu”, savādāk var nokļūt arī zem mašīnas. Un kā man šodien viņam nepiekrist? Un kā paskaidrot, ka es neesmu pret, es esmu par! Par sevi, par bērniem, par tuviniekiem, par viņu un Jums, mani draugi.

Bet vēl ir sāpīgi apzināties, ka nebija vērts iznīcināt cilvēkus, ja redzamas tās pašas sejas, tās pašas summas, tādi paši „spēles noteikumi”. Tikai tagad viņi atļaujas atņemt, laupīt, izspiest, dedzināt bijušo īpašumus. Kopumā kā vienmēr. Mūs pievīla kā kaķēnus. Man ir kauns un sāp, ka es patiesi maldījos savos ideālos. Nevēlos, lai strādātu likums: LAUPI SALAUPĪTO. Lūk tā! Sākat domāt! Pārdomājiet! Vēl nav par vēlu!”, – raksta Eiromaidana aktīviste.

 


Написать комментарий