Iespējams, atkārtots konkurss uz PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadošo amatu netiks rīkots 1

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Iespējams, atkārtots konkurss uz PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadošo amatu netiks rīkots, portālam Gorod.lv apstiprināja Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis.

Atgādināsim, ka 7.februārī noslēdzās CV aptauja PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadošajam amatam. 3.martā Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis paziņoja, ka neviens no konkursa kandidātiem neguva vērtēšanas komisijas atbalstu.

Andrejs Kursītis paziņoja, ka komisija pārskata pretendentiem izvirzītās prasības un vadošā darbinieka pienākumu sarakstu. Izpilddirektors paskaidroja, ka konkurss tika izsludināts tieši uz PAS „Daugavpils siltumtīkli” vadītāja amatu, tomēr sakarā ar to, ka tas ir liels uzņēmums, atbildīgajam amatam pieteicās neliels pretendentu skaits.

Nākamnedēļ komisija izlems, vai jārīko atkārtotais konkurss, un kādas šādā gadījumā būs pretendentiem izvirzītās prasības.

Atgādināsim, ka konkursā piedalījās tikai 4 pretendenti. Deputāts Jevgeņijs Carevs, kura vadītā darba grupa rekomendēja izsludināt konkursi, iepriekš ziņoja, ka no jaunā amata būs atkarīgs ļoti daudz.

Patlaban uzņēmumu vada Andrejs Kuzņecovs.


Написать комментарий

ko nozīmē vadošs amats. Kāds ir profesijas klasifikatora kods?Tāda amata vispār nav.Konkurss izsludināts uz neesošu amatu un tad brīnās ka neviens nepiesakās.