I. Gradkovska apsolīja, ka martā Daugavpilī savedīs kārtībā apzīmēto ceļa pārvadu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Līdz ar pavasara iestāšanos, gaidāmo tūristu skaita un pilsētas viesu skaita pieaugumu vietējo „mākslinieku” vismaz pirms gada apzīmētais tilts, kurš Daugavpilī tika uzbūvēts ceļu pārvada Vidzemes iela – Piekrastes iela – A. Pumpura iela – Višķu iela – Latgales iela projekta ietvaros, un kurš tika atzīts par labāko Latvijas inženierbūvi 2011. gadā, vēl vairāk krīt acīs.

MIL pārstāvji pēc pilsētnieku lūguma ne vienu reizi jautāja, kad galu galā zīmējumi ar melno krāsu uz baltajām objekta sienām, tiks aizkrāsoti. Kārtējo reizi 4. februārī domes vadība paziņoja, lai uz ēku sienām un infrastruktūras objektiem nebūtu nesaskaņotu zīmējumu, seko vairāki dienesti, un šis jautājums tiek kontrolēts.

Par to, kā situācija tiek kontrolēta, liecina tilta sienu fotogrāfijas, kuras ir nofotografētas ar gada intervālu: uzraksti paliek nemainīgi. Turklāt Daugavpils domes izpilddirektora pienākumu izpildītāja Ingrīda Gradkovska portālam Gorod.lv paziņoja, ka uzrakstus pastāvīgi cenšas aizkrāsot.
I. Gradkovska apsolīja, ka pašreizējie „mākslas darbi” tiks aizkrāsoti jau šī gada martā, turklāt tie būs plānveida darbi, un tos veiks nevis tādēļ, ka par to interesējas žurnālisti.


Написать комментарий