Berķeneles muzeja darbinieki aicina uz stundu „Ienāc Raiņa pasaulē”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kārtējo reizi martā un aprīlī Raiņa mājas Berķenelē speciālisti plāno doties uz Daugavpils un Daugavpils novada mācību iestādēm, lai tur vadītu tematiskās stundas par izvēlēto tēmu. Šis gads nekļūs par izņēmumu.

Kā ziņo Daugavpils novada municipālais portāls, „Muzeju stundas” ar nosaukumu „Ienāc Raiņa pasaulē” mērķis ir ne tikai bērnu un jaunatnes motivēšana padziļinātai izcilu novada personību dzīves un daiļrades apguvei, bet arī Daugavpils novada popularizācija.

Jāatzīmē, ka piedalīšanās akcijā Daugavpils novada iedzīvotājiem ir bez maksas, tādēļ visiem interesentiem lūgums pieteikties pa telefonu 29272200, 26638038 vai e-pastu berkenele@inbox.lv.

Atgādināsim, ka pērn šādas izbraukuma „muzeju stundas” Raiņa mājas Berķenelē darbinieki organizēja trīs novada muzejos, kā rezultātā skolēniem bija piedāvātas četras dažādas programmas dažādām vecuma grupām – pirmsskolas grupai, programma 1. – 4. klašu skolēniem, 5. – 8. klašu pusaudžiem un vecāko klašu skolēniem. Tādējādi ar rotaļu, multiplikācijas filmu, dažādu jautājumu un dokumentālo filmu palīdzību bērniem un jauniešiem mēģināja nodot visu, ko viņiem nemāca skolā un ko viņi nespēs atrast internetā. 


Написать комментарий