Visu ģimenes ikdienai nepieciešamo iegādājies lielveikalā… internetā ?!

Par ko mēs sapņojam darba dienas beigās  ? – ātrāk nokļūt mājās, atpūsties, mierīgi pavakariņot  un laiski pavadīt vakaru nesteidzīgās sarunās ar savu ģimeni.

Realitāte bieži vien ir pilnīgi cita: ieskrienam pēc savas atvases bērnudārzā vai skolā, pa ceļam uz mājām  vēl apciemojam vecākus, un vēl iepērkamies ... lai mājās kontstatētu, ka aizmirsts  nopirkt pašu svarīgāko vakariņām.

Tad nu lūk – ir lieliska alternatīva: visu ģimenes ikdienai nepieciešamo var iegādāties internetā, pat neizejot no mājām -  ērti sēžot uz dīvāna . Nevienam nesaki, bet iepirkties vari pagūt  arī darba laikā  - ātri ērti un tā, ka priekšnieks to pat nemana!

Ieslēdz datoru, izvēlies www.nuko.lv ,  pāris klikšķi un Tavs iepirkumu grozs  ir pilns!
Pēc pirkuma nav jābrauc : izvēlies dienu, kad vēlies  saņemt pirkumu un to tev atvedīs uz mājām, visā Latvijā!

Pastaigas pa veikalu vai tirgu  atstāj tikai īpašu, ekskluzīvu  vai  mirkļa vēlmju preču iegādei.

www.nuko.lv ir ĪSTS  LIELVEIKALS  -   virtuālajos  plauktos var iegādāties visu nepieciešamo ģimenei:

- pārtiku (svaigu pienu, gaļu , dārzeņus un augļus)
- preces mazuļiem un māmiņām
- visu nepieciešamo skaistumam un ķermeņa kopšanai
- sadzīves ķīmiju un   saimniecības preces
- zoopreces  mājas pinkainajiem  mīluļiem
- dekori un īpaši sezonālie piedāvājumi -  lai svētki jūsu mājās nenāk negaidīti.

Iepērcies gudri!

1.Staigājot pa lielveikalu, 99% gadījumu mūsu iepirkuma grozos ieslīd arī spontāni izvēlētas preces, kas nav bijušas sarakstā un , iespējams, arī nemaz nav vajadzīgas... Tas īpaši manāms, dodoties uz veikalu kopā ar bērniem.

www.nuko.lv  vari iepirkties pēc jau  iepriekš izveidota saraksta, pie kam – atsevišķi veidojot sarakstu sev vai mīļajai omei laukos.  Iegadājoties internetā  ikdienas nepieciešamās preces, pirkums noteikti būs daudz pārdomātāks un ģimenes maciņš vairs tik manāmi necietīs!

2. Tā kā Tavi pirkumi paši atradīs ceļu uz tavām mājām, vari iegādāties gan smagākas, gan apjomīgākas lietas.  Tava mugura būs Tev pateicīga !

Un vēl - pievērs uzmanību  speciālām cenām lielo iepakojumu iegādei !

3.  Pelni tērējot ! Par katru iztērēto 1 eiro iegūsti vienu Klik! naudiņu. Formula vienkārša : 1 Klik!  =  1 eirocents.  Dažādu akciju laikā tu iegūsti iespēju palielināt savu Klik!  skaitu, turklāt - visu iekrāto ērti izmantot pirkumu apmaksai.

4. Lielveikala internetā www.nuko.lv  serviss atvieglo iknedēļas pirkumu veikšanu arī vecāka gadagājuma cilvēkiem un arī cilvēkiem ar ierobežotām kustībām. Nevienam nav jābūt atkarīgam no kāda cita!

Pirkums tiek ienests mājās – lai kur un kādā stāvā dzīvotu pircējs, visā Latvijā!

Dzīvo labāk!

Mīļās dāmas ! Aizmirstiet  par  smago pirkumu maisu stiepšanu,  nemokiet savu un  arī sava mīļotā vīrieša muguru!

Pasargiet  sevi un savus mazos   laikā, kad apkārt klejo vīrusi!

Laiku, ko šobrīd zaudē stāvot veikalu rindās labāk velti sev un ģimenei, izklaidēm un  pašizaugsmei!
Iepriecini citus!

Ja tiešām vēlies pārsteigt radus vai draugus  -   sagādā pārsteigumu ar NUKO pasūtījumu.  Gardumi  svētku galdam, noderīgas lietas saimniecībā un mājas sakopšanai. Un kas gan var būt labāks par mazuļu precēm labākajai draudzenei -  jaunai māmiņai!  

Nu ko ? - Lielveikals internetā  www.nuko.lv strādā 24 stundas diennaktī !

Veiksmīgus pirkumus!  It sevišķi līdz 23.martam, kad jebkurš pirkums var kļūt par īstu pārsteigumu Samsung unikālas tehnoloģijas CycloneForte putekļusūcēja izskatā!

Vairāk uzzini šeit.
 

)


Написать комментарий