Futzāls: čempionu noskaidrošana atlikta uz pēdējo kārtu

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Daugavpils futzāla čempionātā atlikusi vairs tikai viena kārta un tiks noskaidrota 2014. gada čempione. Šobrīd vadošajā pozīcijā izvirzījusies “Norteks”, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

13. turnīra kārtā galvenā uzmanība tika pievērsta “Norteks” un “Krāslava” spēlei. Krāslavieši uzvaras gadījumā būtu priekšlaicīgi sev nodrošinājuši titulu, bet neizšķirts un “Norteks” uzvara saglabātu intrigu līdz pat pēdējai kārtai.

Šoreiz piepildījās otrais variants un spraigā spēlē uzvarēja “Norteks” – 5:3. Dubli uzvarētājiem nokārtoja Guntars Silagailis, tādā veidā saasinot arī intrigu cīņā par labākā bombardiera titulu. Viņš no Vladimira Žavoronkova tagad atpaliek tikai divus vārtus.

Pēdējā kārtā “Norteks” noturēt iekrāto divu punktu pārsvaru gan nebūs viegli, jo būs jāspēkojas ar LDZ Cargo. Cargo šajā kārtā nospēlēja 4:4 ar LDZ Termināls. Spraiga spēle bija arī starp Dauer un Ilūksti. Šoreiz ar 2:1 uzvarēja pieredzējušākie Dauer futzālisti.

Pēdējās kārtas spēles notiks 22. martā Daugavpils Olimpiskajā centrā. Zelta mačs starp LDZ Cargo un “Norteks” sāksies plkst. 16:00.


Написать комментарий