Daugavpils novadā izsludinātā konkursa «Esi uzņēmējs 2014» ietvaros saņemti 9 pieteikumi

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka 18.februārī Daugavpils novada dome izsludināja konkursu „Esi uzņēmējs 2014”.

Piedalīties konkursā var jebkurš jaunietis vai jauniešu grupa vecumā no 16 līdz 35 gadiem ar skaidri definētu ideju par uzņēmējdarbības attīstību, kas tiks realizēta Daugavpils novadā. Savas idejas novada domei bija jānosūta līdz šā gada 10.martam.

Daugavpils novada Informācijas un sabiedrisko attiecību daļas sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Davidova paziņoja portālam Gorod.lv, ka konkursa ietvaros saņemti 9 pieteikumi, kurus šodien, 12.martā, izskatīs vērtēšanas komisija.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar konkursa nolikumu, izvērtējot dalībnieku pieteikumus, komisija izvēlēsies labākās idejas uzņēmējdarbības uzsākšanai, kuru autoriem būs iespēja apmeklēt Biznesa inkubatoru, dažādus uzņēmumus, iegūt nepieciešamās zināšanas un iemaņas.

Otrā konkursa kārta – darbu iesniegšana un to izvērtēšana – notiks 9.maijā, bet biznesa ideju prezentācija – 22.maijā.

Jāatzīmē, ka trīs konkursa uzvarētāji saņems naudas balvas. Pirmās vietas ieguvējs savas idejas realizācijai saņems 1 500 eiro, biznesa ideja, kura iegūs otro vietu, tiks atbalstīta ar summu 1 000 eiro apmērā, bet trešās vietas ieguvējs par savu ideju saņems 500 eiro.


Написать комментарий