Ja domstarpības pieaugs, J.Dukšinskis apsvērs domu izstāties no partijas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils vicemērs Jānis Dukšinskis, kurš 11.martā „Attīstības partijas” kongresā netika atkārtoti ievēlēts valdes priekšsēdētāja amatā, paziņoja portālam Gorod.lv, ka pagaidām neplāno izstāties no partijas, bet, ja domstarpības pieaugs, viņš apsvērs šādu iespēju.

Komentējot faktu, ka ar balsu vairākumu valdes priekšsēdētāja amatā tika iecelts cits partijas biedrs – Ivars Šķinčs, J.Dukšinskis paziņoja, ka tā esot normāla situācija, jo viņam esot daudz citu pienākumu.

„Partijas priekšsēdētāja amatā darbojos, kad bija nopietnas problēmas un vajadzēja pieņemt atbildīgus lēmumus. Šie lēmumi tika pieņemti, tika organizēta priekšvēlēšanu kampaņa. Patlaban dažos jautājumos man ir cits viedoklis, tādēļ radās domstarpības. Daži uzskata, ka pašvaldība strādā nepietiekami aktīvi, bet es strādāju pie partijas programmas īstenošanas. Sakarā ar to, ka esmu koalīcijā, man ir svarīgāk strādāt komandā, bet daži partijas biedri uzskata, ka ir vairāk jākritizē”, pastāstīja Jānis Dukšinskis.

Runājot par jaunu partijas valdes priekšsēdētāju, vicemērs atzīmēja, ka I.Šķinčam esot nepieciešamā pieredze un laiks rādīs, kā viņš tiks galā ar jauniem pienākumiem.
 


Написать комментарий