Aktrise Andželīna Džolija atklāja savas veiksmīgās diētas noslēpumu

foto: rus.tvnet.lv
foto: rus.tvnet.lv

Holivudas zvaigzne Andželīna Džolija, kuras auguma garums sastāda 162 cm, sver tikai 42 kg. 38 gadus vecā Breda Pita sieva apgalvo, ka viņa izskatās un jūtas brīnišķīgi, bet viņas cienītāju bažām par to, ka viņa noved sevi novārdzina, nav pamata.

Uzturēt figūru un saņemt nepieciešamās barības vielas aktrisei palīdz graudu diēta. Viņa lieto uzturā galvenokārt dažādas sēklas (ķirbju, linu), kā arī prosu, griķus un riekstus nelielā daudzumā. Daudzbērnu māmiņa saka, ka šāds uzturs ļauj viņai nepieņemties svarā un uzlabo ādas stāvokli, – vēsta eurosmi.ru.

Džolija vienmēr bija sēklu cienītāja, bet tagad sastāda savu ēdienkarti tikai no graudaugiem. Šādu diētu aktrise uzskata par barojošu, sabalansētu un organismam neapgrūtinošu. Viņa dienas laikā ēd tikai sēklas un dzer proteīna kokteiļus, dažreiz atļaujas gabaliņu liesas gaļas.

Aktrises diennakts uztura enerģētiskā vērtība nepārsniedz 600 kalorijas. Tajā pašā laikā vesela sievietes organisma normālai funkcionēšanai ir nepieciešamas vismaz 1300 – 1500 kalorijas diennaktī.


Написать комментарий