Krievijas auto amatieri montē mašīnas labāk nekā automobiļu ražotāji 5

foto: style.rbc.ru
foto: style.rbc.ru

Krievijas entuziastu grupa pamatīgi izmainīja veco Nissan Maxima, izveidojot no tā vienlaikus stilīgu un atbaidošu melnu tanku.

Kamēr Krievijas valdība mēģina noregulēt situāciju Ukrainā, vienkāršo valsts iedzīvotāju grupa radīja milzīgu melnu džipu, kurā sēsties nekautrētos pat Dārts Veiners, ja, protams, viņš būtu reāla personība. Vai pat Betmens. Par pamatu tika paņemts vecs Nissan Maxima.
Viss sākās ar 3D datormodelēšanu, bet atšķirībā no daudziem līdzīgiem projektiem, kuri nenodzīvoja līdz fināla stadijai, ar to lieta nebeidzās. Entuziasti izjauca Maxima pa daļām un samontēja automobili viņiem vajadzīgajā veidā, pievienojot vairākas unikālas detaļas.

Piemēram, gigantiskus riteņus, – vēsta style.rbc.ru.

Ieskatoties var pamanīt, ka oriģinālās mašīnas korpusu gandrīz neaizskāra. Tādējādi kaut kādā mērā var teikt, ka auto amatieri sataisīja pamatīgu tūningu. Iespējams, ka „tankam” ielika jaudīgāku dzinēju – diez vai šādu masīvu konstrukciju var darbināt vecais 200 zirgspēku motors.

Interneta lietotāji gaida pirmos video un testa braucienu rezultātus. Bet pagaidām izgudrotāji lepni vizinās ar savu nākotnes automobili, radot kaimiņu izbrīnu un piesaistot žurnālistu uzmanību.


Темы: , , , ,
Написать комментарий

krievijas valdība nevis 'noregulē' situāciju Ukrainā, bet ir iebrukusi ukrainā!
un var pastrīdēties, vai šis tarantass ir 'labāks' nekā rūpnīcas piedāvājums. Tāds pakaļdarinājums jeņķu 'demolition' izrāžu bigfutiem.

Tekstā kļūda. Nav tāda Dārta Veinarta.

"Tekstā kļūda. Nav tāda Dārta Veinarta. " murmulis

Za to Vaņkavstaņka ir

Kas tie par murgiem? Rakstā ir rakstīts, ka nav izmainīts nekas virsbūvē, kur palika pakaļa (bagažnieks) un kur palika motortelpa, cik man zināms, tam nissanam nav tāda priekša taka bagijam uz leju un īsa salīdzinoša. Prjekts, varbūt, ir godam paveikts, bet nevaig jau arī melīgi pārslavēt. Sarpastu ja bilde nebūtu, tad varētu stāstīt pasakas, bet ......

JĀ, LADA IR UZSATĀMS PIEMĒRS.

Написать комментарий