Ukraiņu miljonārs aicina šaut krieviem galvā

foto: segodnya.ua
foto: segodnya.ua

Ukrainā eirointegrācijas atbalstītāju kārtējā mītiņa laikā vietējais miljonārs Genādijs Balašovs, uzrunāja dalībniekus, aicinot nošaut tos krievus, kuri atrodas Ukrainas teritorijā.

"Lai [specvienība] "Alfa" brauc un izklaidējās, lai šauj uz visiem, liek maisos un ved uz centrālcietumu! Tie cilvēki neko citu nav pelnījuši, jo atrodas svešā teritorijā - mūsu ukraiņu teritorijā. Krima, Harkova, Dņepropetrovska, Doņecka – tā visa ir mūsu teritorija, un ja tajā atrodas Krievijas pilsonis ar Georga lentīti, kurš norauj mūsu karogu, viņam ir jāšauj galvā. Viņš ir mūsu ienaidnieks, ar viņu nevajag runāt!" Balašova vārdus citē Life News.

Pēc tam oligarhs, turpinot runāt krievu valodā, paziņoja, ka nevajag klausīties tos, kuri iestājās par ukraiņu konflikta risinājumu mierīgā ceļā.

"Nenodarbojieties ar provokāciju. Neko nesakiet, nešaujiet! Bet ja snaiperi viņiem nešaus galvā, viņi paliks mūsu zemē!", viņš piebilda.

Jāpiebilst, ka Genādijs Balašovs ir pazīstams ukraiņu uzņēmējs, rakstnieks un blogers. Viņš propagandē radikālo nodokļu aplikšanas reformu (5% nodokli no visām pardošanām un 10% nodokli no algām).

Pērn aprīļa beigās Ukrainas likumu izmaiņās, kas tika vērstas uz finanšu vekseļu pilnveidošanas procedūru, viņš aicināja sabiedrību savākt naudu no bankām, kā arī pasludināja valsti par iedzīvotāju ienaidnieku. Turklāt, Balašovs aktīvi atbalsta Eiromaidana protesta akciju un Ukrainas "Labējo sektoru".

)


Написать комментарий