Iespējams, jau aprīlī reisa autobuss iebrauks Līksnas ciemata centrā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Uzklausot Līksnas pagasta iedzīvotāju lūgumu, reisa autobuss „Daugavpils – Nīcgale – Kalupe – Daugavpils” iebrauks Līksnas ciematā, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils novada domes Komunālās saimniecības nodaļas tīklu inženiere Anita Pabērza.

Viņa atzīmēja, ka sākotnēji iedzīvotāji lūdza izveidot maršrutu „Daugavpils – Vabole – Kalupe – Daugavpils”, bet saskaņā ar Daugavpils novada domes aprēķiniem šādā gadījumā nāktos paaugstināt biļešu cenas, tādēļ par pieņemamāku variantu tika atzīta maršruta „Daugavpils – Nīcgale – Kalupe – Daugavpils” ieviešana.

Pēc Daugavpils novada domes Komunālās saimniecības nodaļas tīklu inženieres vārdiem, maršruts saskaņošanai iesniegts SIA „Autobusu parks”, un pēc oficiālās atļaujas saņemšanas autobuss no Līksnas ciemata uz Daugavpili kursēs plkst.7:17, bet vakaros autobuss, izbraukdams no Daugavpils plkst.16:00, Līksnā pienāks plkst.16:18. Pēc speciālistes prognozes, autobuss Līksnā iebrauks no aprīļa. Savukārt autobusu pietura Līksnas centrā būs uzstādīta jau martā.


Написать комментарий