Holivuda: Kristena Stjuarte 23 gados sāka strauji novecot

foto: interviewrussia.ru
foto: interviewrussia.ru

Vampīru sāgas „Krēsla” zvaigzni Kristenu Stjuarti bieži apsūdz nevīžībā un zvaigžņu stila ignorēšanā. Intervijā Amerikas žurnālam „Elle” aktrise paskaidroja, ka Kalifornijā, kurā viņa piedzima un uzauga, ārējam izskatam nepievērš daudz uzmanības un neuzmanība pret ārieni ir viņas gēnos.

„Es piedzimu un uzaugu Losandželosā, te dod priekšroku casual stilam, – saka bijusī Roberta Patisona draudzene. – Bet Ņujorkā un Londonā mani šokē, kā tur visi dižojas…”.

Aktrise atzinās, ka skaistuma jautājumos ņem piemēru no savas mātes – tipiskas kalifornietes. Pēc Kristenas vārdiem dekoratīvā kosmētika viņai ir dziļi vienaldzīga, jo šie paņēmieni un defektu maskēšana ir tik nedabiska – vēsta eurosmi.ru.

Turklāt aktrise mēģina cīnīties ar savu dabu un pirmajām vecuma pazīmēm. Viņa žurnālistiem atzinās, ka jau patlaban pretojas grumbām ap acīm. 23 gadus vecā slavenība pastāstīja, ka izmanto intensīvus krēmus un apmeklē kosmetologa procedūras.

Droši vien aktrises ādas stāvoklis krasi pasliktinājās smēķēšanas dēļ. Stjuarte atzinās, ka smēķē pārāk daudz, bet pagaidām nevar atmest šo kaitīgo ieradumu. Bet kopumā viņa cenšas ievērot pareizu dzīvesveidu, dzert vairāk ūdens, labi ēst un izgulēties.  


Написать комментарий