Lielbritāniju ir sasniegusi Krievijas nelaime

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Lielbritānijas valdība pauž satraukumu par valsts ceļu stāvokli. Kā ziņo izdevums Daily Mail, 2013. gadā pēc bojājumu kompensācijām, kuri tika gūti ceļu bedru dēļ, vērsās teju 40 tūkst. iedzīvotāju, kas sastāda gandrīz par piektdaļu vairāk nekā gadu iepriekš.

Neskatoties uz sūdzību skaita pieaugumu, kompensāciju līmenis par automobiļu bojājumiem ir samazinājies. Tā, 2013. gadā autovadītājiem izdevās tiesas ceļā saņemt no ceļu dienestiem vidēji 375 mārciņas, tai pašā laikā gadu iepriekš šī summa sastādīja 1 565 mārciņas.

Kā atzīmē Lielbritānijas varas iestādes, ceļu seguma kvalitāte ir tieši saistīta ar bargākām ziemām, kā arī ar ceļu finansējuma samazinājumu. Piemēram, municipalitātes sūdzas, ka tiešo naudas ieguldījumu trūkums no centra noved pie tā, ka tām nākas aprobežoties tikai ar lokālo „bedrīšu remontu”, – ziņo ruconnect.co.uk.

Lielbritānijas valdība uzskata, ka ceļu savešanai kārtībā būs nepieciešami teju 140 milj. mārciņu, tai pašā laikā municipalitātes uzskata šo summu par nepietiekamu un runā par finansējumu 10,5 miljardu mārciņu apmērā.  


Написать комментарий