Portāla Gorod.lv aptauja: Mūsu lasītāju vairākums plāno parakstīties par grozījumiem Bērnu tiesību aizsardzības likumā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Portāls Gorod.lv jau ziņojis, ka biedrība „Sargāsim mūsu bērnus” ierosināja tautas nobalsošanas rīkošanu, piedāvājot grozīt Bērnu tiesību aizsardzības likumu, aizliedzot homoseksuālisma propagandu izglītības iestādēs, kā arī bērnu iesaistīšanu pasākumos, kuru mērķis ir popularizēt un reklamēt viendzimuma personu seksuālās un laulības attiecības.

Viens no minētā referenduma iniciatoriem – Kaspars Dimiters – paziņoja, ka visaktīvāk par bērnu tiesībām cīnās Talsos un Rēzeknē, mūsu pilsētā liela aktivitāte neesot vērojama.

Šajā sakarā portāls Gorod.lv veica aptauju, lai noskaidrotu, vai mūsu lasītājiem ir zināms par šo iniciatīvu un vai viņi plāno to atbalstīt.

Aptaujas rezultāti liecina, ka vairākums respondentu (72% jeb 253 cilvēki) plāno parakstīties par grozījumu pieņemšanu Bērnu tiesību aizsardzības likumā un tikai 2% (10 aptaujātie) jau ir parakstījušies.

11% portāla Gorod.lv lasītāju par biedrības „Sargāsim mūsu bērnus” ierosinājumu dzirdēja pirmo reizi.

Savukārt 9% (34 respondenti) neuzskata, ka minētie grozījumi ir nepieciešami, bet 3% (12 aptaujātie) nav pārliecināti, ka nepieciešams parakstīties un atbalstīt cīnītājus par bērnu tiesībām.


Написать комментарий