Vīrietis zaudēja dzimumlocekli pēc strīda ar sievieti 5

foto: ruconnect.co.uk
foto: ruconnect.co.uk

Medicīnas eksperti izraisīja cietušajam vīrietim mākslīgu komu pēc tam, kad atrada viņu bez dzimumlocekļa Midlsboro A66 pamežā (Lielbritānija).

Vietējais lielveikala darbinieks pastāstīja, ka kāda sieviete cietušajam uzbruka strīda laikā. 40 gadus vecais vīrietis tika atrasts ar „nopietnām traumām cirkšņa apvidū”. Viņš policistiem nespēja pastāstīt gūtās traumas detaļas. Cietušais bija smagā stāvoklī liela asiņu zuduma dēļ, – vēsta ruconnect.co.uk.

Klīvlendas policija apstiprināja, ka patlaban notiek šī incidenta izmeklēšana. Vēl nav zināms, vai Midlsboro upuris ir pārcietis operāciju un vai ir atrasts viņa dzimumorgāns.

Policisti slēdza šoseju Midlsboro tuvumā, mēģinot atrast vīrieša dzimumorgānu. Policijas pārstāve pastāstīja: „Ceļu slēgšana bija nepieciešama izmeklēšanas ietvaros, jo cilvēks ieguva smagas traumas. Tas ir nepieciešams tādēļ, lai darbinieki varētu kaut ko atrast, kas palīdzēs viņiem izmeklēšanā.  

Ja ceļš netiks slēgts, jebkuri pierādījumi var būt pazaudēti vai iznīcināti”.

Tāpat viņa piebilda: „Izmeklēšana atrodas ļoti agrīnā stadijā”. 


Написать комментарий

Ja nu tur būs braucis autiņš no gaļas kombināta ar subproduktiem un būs izkritis ērzeļa penis un to atradīs un piešūs!!! Vo Laime! Sieva būs atpakaļ!

Virsraksta autors, nav latvietis...
Latvieša ausij virsraksts skan vairāk kā jocīgi, bet nu labi, nabadzīgās valodās nav saliktās pagātnes, ko darīt...

kā nu nelaimīgi sanācis, bet iespējams,ka pats kaut ko riebīgu sievietei nodarīja,pazemoja,lika kaut ko pretīgu darīt, varbūt, mēģināja izvarot,kas zin. Diez vai tā sastrīdējās un viņa hops-šņikt nost visu veča bagātību...
Nu tad jau ļoti daudzi tagad staigā bez debesu zvaniem, ja jau tik sastrīdējas....

Baisā summa. Nepietiek pat 1 mājas nosiltināšanai.

re kā tur pat daiktu meklē

Написать комментарий